spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Probleme cu fundasii | UPDATE

- Advertisement -

UPDATE

La ultimul antrenament dinaintea partidei, antrenorul Vasluiului nu s-a putut baza pe serviciile fundasului stânga, Adrian Sãlãgeanu.

Acesta a fost acompaniat la sala de forte si de fundasul central Fernando Varela. Internationalul Insulelor Capului Verde se pare cã a suferit o accidentare în meciul pe care tara sa l-a disputat contra Gabonului, la mijlocul acestei sãptãmâni. În cazul în care cei doi nu se vor reface pânã la ora meciului, nu este exclus ca Ionut Balaur si Andrei Cordos sã alcãtuiascã cuplul de fundasi centrali.

N’DOYEti Sãgeata!

Statistica meciurilor de acasã obligã

Dacã în meciurile din deplasare, galben-verzii aratã multã inconstantã, în ceea ce priveste evolutiile de pe teren propriu acestea au fost foarte apreciate în ultmul an si jumãtate. De la meciul cu FC Brasov din martie 2012, vasluienii nu au mai cunoscut gustul înfrângerii pe teren propriu. Aceastã perioadã trebuie prelungitã astãzi de Sânmãrtean si compania cu acontarea celor trei puncte puse în joc.

FC Vaslui trebuie sã continue cu seria bunã a meciurilor jucate pe Municipal si în partida din aceastã searã. Adversara în lupta celor trei puncte le va fi nou-promovata Sãgeata Nãvodari. Desi la prima vedere întâlnirea de azi pare una facilã pentru galben-verzi, lucrurile în teren vor sta cu totul altfel. Atât antrenorul echipei de pe litoral,Tibor Selymes cât si Hristu Chiacu nici nu concep sã plece învinsi de pe stadionul Vasluiului. „Vasluiul are o echipã foarte, foarte bunã, cu jucãtori de valoare. Noi mergem sã ne facem jocul nostru si sã scoatem punct sau puncte.” a declarat tehncianul oaspetilor din aceastã searã. „Cu Vaslui trebuie sã scoatem cel putin un punct. Nu avem nimic de pierdut si dacã ne vom practica jocul nostru asa cum am fãcut în primele trei etape, cu sigurantã vom pleca neînvinsi de pe teren.” a afirmat si mijlocasul, Hristu Chiacu. Declaratiile acestora sunt întãrite de rezultatele echipei obtinute în deplasare, Nãvodariul necunoscând pânã acum gustul înfrângerii pe teren advers. La FC Vaslui, antrenorul Ionut Mosteanu va încerca sã prelungeascã seria rezultatelor pozitive. Galben-verzii nu au mai luat bãtaie pe teren propriu de pe 22 martie 2012 (0-1 cu Brasov), având astfel un an si jumãtate de invicibilitate acasã. Ascendentul moral al formatiei sale cu sigurantã va fi temperat de problemele medicale cu care tehnicianul se confruntã în cadrul lotului. În atac, Sabrin Sburlea si Mike Temwanjera vor continua sã-si priveascã colegii din tribunã, în timp ce apãrarea va continua sã fie improvizatã dupã cartonasul rosu primit de Nuno Viveiros în partida cu Medias. Un plus vine de la linia de mijloc, acolo unde mozambicanul Jumisse a revenit dupã fuga de acum trei sãptãmâni iar brazilianul Madson va urma sã facã parte din primul 18 în cazul în care cartea verde va sosi pânã la ora meciului.

Echipe probabile:

FC Vaslui: Cerniauskas- Celeban, Balaur, Varela, Sãlãgeanu, Antal, Caue, Lovrecic, Sânmãrtean, Wilk, Buhãescu

Sãgeata Nãvodari : Papagopoulos- Lupu, Filip, Munteanu, Peteleu, Tigoianu, Muzac, N’doye, Chiacu, Popa, Dinu

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.