spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Fiind insarcinata, i s-a facut rau la volan! (foto)

- Advertisement -

Bârlãdeancã de 31 de ani, moartã în accident

GROAZNIC O femeie în vârstã de 31 de ani, Iuliana Iacomi, din municipiul Bârlad, a murit, sâmbãtã dupã-amiazã, în jurul orelor 17.20, dupã ce masina cu care circula s-a izbit violent într-un cap de pod. Femeii i s-a fãcut cel mai probabil rãu la volan, având în vedere faptul cã era însãrcinatã, iar drumul era drept ca-n palmã. Indiciile duc spre acest scenariu deoarece pedala de acceleratie era la maxim, semn cã femeia de la volan a lesinat si piciorul i-a apãsat involuntar acceleratia. În urma ei a rãmas fãrã mamã un copil de opt ani. Politistii fac cercetãri pentru a se stabili împrejurãrile în care s-a produs accidentul în care a pierit fosta sotie a unui coleg de – al lor, de la Politia Rutierã Bârlad.

Din primele informatii oferite de Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui, accidentul a avut loc pe drumul national DN 24 A, la iesire din localitatea Zorleni, înspre Murgeni. Femeia, Iuliana Iacomi, fosta sotie a unui politist de la Biroul Rutier Bârlad, care lucra la Lukoil si conducea o masinã destul de puternicã (BMW), a pierdut controlul volanului si a intrat cu vitezã în capul de pod. Accidentul a fost anuntat la 112 însã medicii de pe ambulantã nu au mai putut face nimic pentru soferintã, constatând decesul. Desi soseaua era dreaptã, femeia a pierdut controlul volanului, intrând cu vitezã într-un cap de pod. Impactul a fost fatal pentru bârlãdeanca de 31 de ani. Politia Rutierã face cercetãri pentru a stabili împrejurãrile producerii accidentului, cadavrul femeii fiind transportat la morga spitalului bârlãdean pentru efectuarea necropsiei. „În dupã-amiaza de 17 august, pe D.N. 24 A, în afara localitãtii Zorleni, a avut loc un accident de circulatie grav. În timp ce Iuliana I., de 31 ani, din municipiul Bârlad, conducea un autovehicul din directia Popeni cãtre Zorleni, din cauza neatentiei a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iar autovehiculul a intrat în coliziune cu un cap de pod betonat. Echipajul medical ajuns la fata locului a constatat decesul conducãtoarei auto”, a precizat inspectorul Mihalea Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Era însãrcinatã

Primele indicii duc spre faptul cã femeii i s-a fãcut rãu la volan, ea fiind însãrcinatã. Asa ne-a precizat una din rudele femeii, care era ieri în stare de soc. „Am vorbit cu ea acum câteva zile, era fericitã, îsi refãcuse viata, era însãrcinatã în câteva sãptãmâni si îsi dorea tare mult o fetitã. Acum au pierit amândouã, Doamne fereste! Cum de s-a întâmplat asa ceva? De ce Iulia?”, ne-a spus ruda femeii. Zeci de mesaje de condoleante sunt postate pe un site de socializare, de cãtre rudele si prietenii Iuliei Iacomi. Din informatiile noastre se pare cã de serviciu la Politia Rutierã Bârlad, în ziua producerii accidentului, era chiar fostul sot al femeii decedate în acest tragic eveniment, el fiind nevoit astfel sã meargã sã constate producerea lui precum si decesul fostei sale sotii si mamã a fiului sãu. Dumnezeu sã o ierte!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.