spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Decizie luatã în unanimitate

- Advertisement -

Liga a IV-a

MODIFICÃRI… În aceastã varã fotbalul vasluian a suferit schimbãri majore în privinta sistemului competitional. S-a trecut de la un sistem cu douã ligi, în care cheltuielile erau mai mari, dar campionatul era mai puternic, la unul cu o singurã ligã, formatã din douã serii pe criterii geografice, însã cu multe echipe modeste.

Un sistem agreat de aproape toatã lumea, deoarece costurile deplasãrilor vor fi mai putin costisitoare decât în sezoanele precedente. Primarul comunei Botesti, Adrian Pantea spune cã decizia luatã la Adunarea Generalã este una foarte bunã si cã odatã cu aceastã hotãrâre echipele din “judeteanã” nu vor mai avea deplasãri lungi si costisitoare. “Chiar dacã nu am putut sã ajung la Adunarea Generalã, eu mi-am exprimat de mult dorinta ca sistemul competitional sã revinã la cel cu douã serii, Nord si Sud. E cea mai bunã decizie, distantele sunt mai scurte si se vor cheltui mai putini bani. Nu cred cã afecteazã nivelul campionatului pentru cã cele mai bune echipe se vor întâlni în play-off si acolo se va decide campioana”, a declarat Adrian Pantea. Campionatul Ligii a IV-a va începe pe 1 sau 8 septembrie, în functie de numãrul echipelor care se vor înscrie.

Promoveazã jucãtorii tineri

Dinamic Botesti pune si în acest an accent pe jucãtorii din comunã si din satele componente. Mai mult, primarul Pantea vrea sã promoveze si câtiva jucãtori sub 18 ani. “Intentionãm sã pãstrãm acelasi lot de jucãtori, pe lângã care vrem sã promovãm si tinerii din comunã. Nu avem un obiectiv pentru noul sezon, dar vrem sã obtinem mai multe victorii fatã de sezoanele precedente”, a adãugat primarul comunei Botesti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.