spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
02-iun.-2024

Primarul Bârladului implicat într-un accident de circulatie

- Advertisement -

GHINION Primarul Titi Constantinescu a uitat cã nu este “stãpânul” strãzilor si a intrat ieri într-o intersectie uitând sã acorde prioritate asa cã a tamponat un ditamai BMW!

REGELE SOSELOR Constantin Constantinescu, primarul municipiului Bârlad a fost implicat ieri dimineatã în jurul orelor 10.30, într-un accident de circulatie, comis din vina sa. N-a mai ajuns la politie, cei doi soferi implicati în tamponare, primarul Titi si sotia unui bun prieten de-al sãu întelegându-se pe cale amiabilã. Accidemtul s-a soldat doar cu pagube materiale, pe care le va suporta evident primarul, prin firma de asigurãri auto.

Uitând cã trebuie sã acorde prioritate, primarul Constantin Constantinescu a iesit cu masina personalã în intersectia strãzii Nicolae Iorga cu strada Moldovei (la Ciuperca, cum este cunoscut de bârlãdeni acest loc) fãrã a fi atent si a intrat într-un BMW X3, apartinând directorului Aquavas Bârlad, Vasile Ungureanu. Masina directorului Ungureanu circula regulamentar, pe drumul cu prioritate, venind dinspre Ciuperca, în timp ce primarul Titi, cu masina personalã iesea de pe strada Moldovei, venind dinspre Primãrie. Neavând prioritate, primarul a intrat în BMW-ul lui Vasile Ungureanu, având loc o tamponare usoarã, fãrã victime.

L-a enervat Solomon?

Gurile rele spun cã primarul era nervos fiind sâcâit de finul sãu, deputatul Adrian Solomon, sã nu aprobe marsul si mitingul de protest din data de 1 septembrie, solicitarea fiind depusã de GISC Bârlad de pe 8 august la Primãrie. Din cauza cã Solomon vine peste el la Primãrie si îi bate cu pumnul în masã sã nu aprobe, Titi a plecat val vârtej din birou si fãrã sã fie atent la condus a intrat în BMW-ul lui Ungureanu. Pentru cã incidentul s-a petrecut doar cu pagube materiale (usa BMW-ului lovitã, bara masinii primarului si usa din fata stânga lovitã), cei doi soferi implicati fiind si prieteni (arhicunoscuta prietenie dintre primarul Titi si Vasile Ungureanu) accidentul nu a ajuns la politie ci la societatea de asigurãri, la care cei doi au asigurare.

A scãpat sã sufle în fiolã!

“Fiind întelegere amiabilã, nu a ajuns nimic la noi la politie, acesta fiind si rostul întelegerii amiabile. Când nu sunt victime, iar soferii se înteleg sã dea asigurãrile ca sã fie reparate masinile, iar soferul vinovat nu are probleme ca sã achite pagubele, nu mai trebuie sã se ajungã la noi. În acest caz nu am primit nicio sesizare si nu se pune problema sanctionãrii cuiva”, a spus comisarul sef Vasile Chelaru, comandantul Politiei Bârlad. Incindetul a fost “admirat” de mai toti cei din zona respectivã, care s-au amuzat de figura primarului, dupã accident. “Eu mai mult m-am enervat cã era blocatã intersectia, dar primarul era disperat, cred cã probabil era bãut si nu voia sã se ajungã la politie … sã nu cumva sã sufle în fiolã. Au plecat ambii de la locul tamponãrii, fãrã a sta prea mult la discutii, semn cã deja s-au înteles cum sã procedeze”, a spus unul din martorii accidentului. Si vânzãtoarele de la magazinele din zonã ne-au confirmat incidentul, fiind si ele amuzate de faptul cã primarul a fost implicat în aceastã tamponare.

Primarul s-a dat “lovit”

Numai primarul nu ne-a precizat punctul sãu de vedere, deoarece nu ne-a rãspuns la telefon si la Primãrie nu a fost de gãsit. Nici directorul Aquavas Vasile Ungureanu nu a dorit sã comenteze incidentul, precizând cã nu stie nimic, nu a auzit, na vãzut… Dar accidentul s-a petrecut cu sigurantã, peste zece martori confirmând acest lucru, plus camera de supraveghere de la una din bãncile ce îsi au sediul în zonã. Norocul primarului cã a intrat în masina unui prieten, de n-a mai ajuns la alcooltestul politistilor de la rutierã! Cã toatã lumea stie ce îsi pune Titi în cafeau de dimineatã…

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.