spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
02-iun.-2024

Au venit turcii la Husi!

- Advertisement -

SPECTACOL Pregãtiri speciale, astãzi, la Husi: un grup de turci, elevi si profesori, reprezentanti ai unui liceu de muzicã, vor fi prezenti în „orasul dintre vii”, unde vor prezenta un spectacol cu totul inedit, în cadrul proiectului „Other’s voice”. Au onorat astfel parteneriatul cu tinerii huseni din cadrul ONG-ului „Alter Edu” care, la rându-i, îsi demonstreazã încã o datã importanta la nivel local, în ce priveste promovarea orasului Husi.

Cercul Militar Husi, reprezentat de Liviu Vivian Petroi, va gãzdui întregul eveniment, îmbrãtisând ideea acestui spectacol intercultural, care se potriveste perfect cu obiectivul sãu de promovare a tuturor actiunilor artistice si de creatie ale husenilor. S-a alãturat organizatorilor si Casa de Culturã „Alexandru Giugaru”. Pentru cei care încã nu au aflat despre continutul proiectului „Other’s voice”, trebuie spus cã este vorba despre o actiune de promovare a interculturalitãtii, initiatã de partenerii turci si sustinutã financiar din fonduri europene, iar husenii de la Alter Edu sunt parteneri principali de proiect. Se vor face vizite reciproce, iar fiecare grup îsi va prezenta programul artistic, în asa fel încât cele mai frumoase elemente culturale, traditionale din tara sa, sã iasã în evidentã.

O invitatie specialã!

„Ce ar putea face ca o zi de august obisnuitã sã devinã o amintire frumoasã? Un spectacol reusit poate fi rãspunsul acestei întrebãri, iar dacã acesta este organizat cu scopul de a demonstra cã activitãtile interculturale au un farmec deosebit, cu atât mai bine. Proiectul <<Other’s voice>> va avea ca participanti un grup format din elevi si profesori de la un liceu de muzicã de prestigiu din Turcia si, bineînteles, pe tinerii talentati din Husi. Alter Edu, partenerul principal al proiectului, cãruia s-au alãturat Cercul Militar din Husi si Casa de Culturã „Alexandru Giugaru”, vã garanteazã cã, marti, 13 august, ziua în care oaspetii turci îsi vor demonstra talentele, si miercuri, 14 august, când vine rândul gazdelor husene sã arate de ce sunt în stare, orasul nostru va avea parte de o reprezentatie care promite sã încânte publicul!

Asadar, avem deosebita plãcere sã vã invitãm la acest eveniment pentru a vã convinge de faptul cã micul nostru orasel poate gãzdui evenimente demne de toatã admiratia! Vã asteptãm începând cu ora 19,00 la Cercul Militar Husi, din Parcul Rodina”, au transmis tinerii de la Alter Edu. De asemenea, invitatia a fost lansatã si pentru oficialitãti locale si judetene. „Sperãm sã fie ceva frumos, deosebit, iar oaspetii turci sã plece de la noi cu cea mai frumoasã impresie”, a spus Octavia Adam, manager de proiect, în cadrul Alter Edu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.