spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Pe punctul de a fi violată în timp ce dormea, ziua, cu soţul său în casă

- Advertisement -

Un ieşean a băut bine la un praznic, după care a intrat peste o familie. A fost alungat de bărbatul victimei cu pantalonii în vine.

Procurorii ieşeni au trimis în judecată un tânăr de 22 de ani din Roşcani pe care îl acuză de violare de domiciliu şi tentativă de viol. Mihai Aparaschivei este acuzat că ar fi intrat în casa unor săteni şi profitând de faptul că nevasta dormea singură într-o cameră ar fi încercat să o batjocorească.

Potrivit anchetatorilor, pe 21 iulie 2012, victima Anica M. şi soţul ei au participat la un praznic în sat la care se afla şi Aparaschivei. Acesta din urmă a consumat băuturi în exces.

La orele amiezii, partea vătămată şi soţul ei au plecat de la praznic şi au mers acasă pentru a se odihni. Soţul a intrat într-o cameră din bucătăria de vară iar Anica M. a mers şi s-a culcat într-o cameră din casă. La scurt timp a plecat spre domiciliu şi Mihai Aparaschivei care, în timp ce trecea pe lângă locuinţa celor doi, a decis să intre pentru a întreţine raporturi sexuale cu femeia. A deschis poarta şi a mers ţintă în camera în care victima dormea. Apraschivei şi-a dat jos pantalonii şi tricoul şi s-a urcat peste femeie încercând să o violeze. În acel moment, Anica M. s-a trezit, l-a observat pe agresor „care era în stare avansată de ebrietate, dezbracat la bustul gol, cu pantalonii trei sferturi şi avea penisul scos din chiloţi“, potrivit rechizitoriului.

Femeia s-a smucit şi a încercat să scape, moment în care inculpatul a lovit-o şi i-a pus o pernă pe faţă. Victima a reuşit, în cele din urmă, să fugă ţipând ca din gură de şarpe, trezindu-l pe soţul ei. Bărbatul l-a luat atunci pe sus pe intrus şi l-a dat afară din locuinţă, ulterior fiind anunţată şi Poliţia.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/pe-punctul-de-a-fi-violata-in-timp-ce-dormea-ziua-cu-sotul-sau-in-casa–18702.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.