spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Circul lui Buzatu, „La ordinea zilei”! (video)

- Advertisement -

PANARAMÃ Asearã, la postul national Antena 3, a fost dezbãtutã problema copiilor din judetul Vaslui aflati în asistentã maternalã, copii care nu si-au mai primit alocatia de hranã de peste 5 luni. Invitat sã explice aceastã situatie, Dumitru Buzatu a fãcut ceea ce stie mai bine: circ! În loc sã rãspundã punctual la întrebãrile jurnalistilor, acesta a bãtut câmpii cu frenezie. Replicile tâmpite ale presedintelui CJ Vaslui i-au lãsat atât pe jurnalisti cât si pe invitatii prezenti în studio cu gura cãscatã! Evident, din platou s-a auzit în surdinã si comentariul inevitabil: „Numai la Vaslui se poate întâmpla asa ceva!”. În plus, dupã ce i-a jignit pe jurnalisti, la sfârsit, Buzatu a recunoscut cã nu are habar despre problemele judetului!

Emisiunea ” La ordinea zilei”, difuzatã asearã la postul Antena 3, a avut ca subiect problema copiilor luati în asistentã maternalã. Mai multe consilii judetene din tarã au „uitat” sã aloce pentru acestia alocatia de hranã. Evident, în top se aflã judetul Vaslui. Invitat sã clarifice aceastã problemã, Dumitru Buzatu a fãcut un adevãrat „show”: a jignit pe toatã lumea si a arãtat cã habar nu are despre problema discutatã. Mai bine de jumãtate de orã, jurnalistii s-au strãduit sã obtinã un rãspuns la o întrebare simplã: de câte luni copiii nu si-au mai primit alocatia de hranã? Fãrã succes!

Singurul rãspuns al lui Buzatu: da, am fost comunist!

La un moment dat, exasperatã de ineptiile lui Buzatu, realizatoarea emisiunii l-a întrebat pe Dumitru Buzatu dacã a fost comunist. A fost singura întrebare la care Buzatu a rãspuns: da, am fost comunist! La multe altele, Buzatu a avut reactii incredibile. La un moment dat, un parlamentar liberal aflat în studio s-a arãtat si el surprins de prostia manifestatã de Buzatu. La sfârsitul interventiei, Buzatu a avut o scuzã: e bolnav, are diabet si nu mãnâncã seara. Nu se stie ce legãturã are acest fapt cu situatia copiilor care nu si-au mai primit alocatia de hranã de câteva luni!

EDITORIAL

de Gelu IRIMIA

Scrisoare deschisã cãtre Lili Trifu, directorul postului Antena 1 Vaslui

Dragã Lili, l-am vãzut asearã pe seful tãu Miticã la televizor. Dacã îmi amintesc bine, era pe postul Antena 3. Aflã de la mine cã sunt bine, sãnãtos, dar seful tãu e cam bolnav, are diabet si nu poate mânca seara. Mai aflã de la mine cã sefii tãi de la Antene l-au fãcut cu ou si cu otet pe seful tãu de la Vaslui. Niste nesimtiti! Cum si-au permis ei sã se ia de Miticã? Îmi pare rãu sã-ti dau aceastã veste proastã, dar vreau sã fii informat. Vreau sã stii cã sunt alãturi de tine în aceste momente grele prin care treci. Sper sã realizezi în weekend o emisiune în care sã faci luminã si sã dovedesti cã seful tãu Miticã este un om minunat, un bun profesionist, un politician sublim. Tu esti singurul care poti face aceastã minune! Ar fi, totusi, o problemã: ce vor zice sefii tãi de la Antene de faptul cã tu lingi cu perseverentã dosul lui Miticã? Si, totusi, dacã te mai întreabã de ce stai mereu cu capul plecat în fata lui Miticã, spune-le cã ai o problemã cu coloana vertebralã. Garantez si eu pentru asta!

VEZI VIDEO CU SHOW-UL FACUT DE BUZATU LA ANTENA 3

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.