spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

FC Vaslui cautã antrenor

- Advertisement -

Rãmasã fãrã principal dupã ce Ilie Stan si-a dat demisia ieri, conducerea administrativã a clubului preferã sã nu se mai grãbeascã ãn numirea unui inlocuitor pentru fostul tehnician. Vestiarul cu personalitãti puternice a demonstrat cã nu orice antrenor poate sã profeseze la FC Vaslui, Ilie Stan fiind unul dintre exemplele clare ãn acest sens. Cea mai agreatã solutie de conducerea clubului este Petre Grigoras, antrenorul cu care FC Vaslui ar semna contractul pe loc. Pânã la numirea unei noi bãnci tehnice, fostul colaborator al lui Jorge Costa la CFR Cluj, Ionut Mosteanu se va ocupa cu pregãtirea echipei.

Dupã demisia lui Ilie Stan, echipa a rãmas pe mâna unui secund de-al sãu. Ajutat si de Costinel Botez, “metodistul” Ionut Mosteanu continuã sã se ocupe de pregãtirea jucãtorilor pânã cel putin la numirea unui nou principal. Fost fundas al Vasluiului cu ani in urmã, Mosteanu s-a fãcut foarte repede remarcat si ãn rândul antrenorilor datoritã seriozitãtii cu care isi trateazã munca. “Ce face el poate ajuta orice antrenor din lume. Se ocupã de studierea video a jocurilor, face analiza si sinteza acestora. Ce a jucat fiecare jucãtor, radiografia jocului, cum pregãteste adversarul fazele fixe, apãrarea, cum construieste atacul, tot. Antrenorul nu mai pierde vremea si nu-i mai oboseste pe jucãtori cu sedinte video. Ionut îi pune totul pe masã. Nu am auzit ca alte echipe din Liga 1 sã aibã astfel de specialisti în staff” declara Sorin Cârtu pe vremea când il avea secund pe Mosteanu la Pandurii Târgu Jiu.

Grigoras, varianta cea mai agreatã

Si din cauza vestiarului cu personalitãti puternice, conducere administrativã a clubului nu se mai grãbeste sã aleagã un antrenor, aceasta studiind cu atentie toate variantele pe care le are. Cea mai agreatã solutie de toti cei care conduc clubul se pare cã este Petre Grigoras. Surse din cadrul clubului au declarat cã fostul principal al celor de la Galati este genul de antrenor cu care ar semna pe loc contractul.

Continuã intãrirea echipei

Fostul portar al celor de la FC Bihor si Gloria Bistrita, Raul Avram se antreneazã de vineri cu FC Vaslui. Acestuia i s-au mai alãturat incã doi jucãtori cu profil defensiv. Este vorba despre Andrei Enescu si brazilianul Madson Henrique Santos. Ambii evolueazã pe postul de mijlocas defensiv. Cu mai multe amãnunte vor reveni in editia de luni a ziarului nostru.


- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.