spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

De ce s-a împuscat ospãtarul din Bârlad?

- Advertisement -

Si-a fãcut curaj cu douã pet-uri de bere, dupã care s-a împuscat în cap

INEXPLICABIL Valentin Lant, în vârstã de 39 de ani, se aflã în continuare în comã de gradul II la Iasi. Medicii de acolo sunt optimisti în ceea ce priveste sansele de supravietuire. Cum s-a ajuns la aceastã tragedie nimeni nu îsi poate explica.

MOTIVUL? Ca sã îsi ducã la îndeplinire fapta, Valentin Lant si-a cumpãrat douã peturi de bere, dupã care a mers în Grãdina Publicã într-un loc mai ferit de ochii lumii. Când a prins curaj, a scos pistolul din toc, l-a îndreptat spre zona capului si a apãsat pe trãgaci. Un martor a declarat ulterior cã a auzit trei focuri de armã. Politistii au gãsit doar douã tuburi de cartus la locul faptei, iar ieri au mers pentru a-l cãuta si pe cel de-al treilea. Motivul pentru care bãrbatul a recurs la gestul sinucigas este în continuare necunoscut. Cunoscuti ai acestuia au declarat cã în ultima vreme era abãtut si mai putin comunicativ.

Valentin Lant, în vârstã de 39 de ani, se aflã în continuare în comã de gradul II la Iasi. Medicii de acolo sunt optimisti în ceea ce priveste sansele de supravietuire. Cum s-a ajuns la aceastã tragedie nimeni nu îsi poate explica. Nu s-a confesat nici membrilor familiei si nici apropiatilor cã ar intentiona sã îsi punã capãt zilelor, si nici nu a dat de înteles cã ar avea anumite probleme. Cu toate acestea, cu totii au declarat cã în ultima perioadã era abãtut si mai putin comunicativ. Ca sã îsi facã curaj si-a cumpãrat douã peturi cu bere. Apoi a mers în Grãdina Publicã, într-un loc mai ferit de ochii lumii. în jurul orei 19.00, a scos pistolul din toc, l-a îndreptat în zona capului si a apãsat pe trãgaci. Câteva minute mai târziu a fost gãsit într-o baltã de sânge, de cîtiva tineri care treceau prin zonã. Acestia au sunat la numãrul de urgentã 112, solicitând o ambulantã. Unul dintre cei care l-au gãsit a postat pe site-ul “Vremea Nouã” urmãtorul comentariu: “eram cu un prieten când l-am gãsit. Poate datoritã nouã mai este în viatã. Nu stiu dacã ar mai fi trãit în cazul în care l-ar fi gãsit altcineva mai târziu, tinând cont cã se afla într-o zonã destul de izolatã si avea o ranã destul de urâtã la cap. Sã dea Dumnezeu ca doctorii sã îl salveze pentru cã e tânãr… dar din pãcate fãrã minte, dacã a recurs la gestul ãsta”. Valentin Lant a fost transportat cu o ambulantã la Compartimentul de Primire Urgente din cadrul Spitalului Municipal de Urgentã “Elena Beldiman” în comã de gradul II, prezentând o plagã la nivelul capului prin împuscare. Jumãtate de orã mai târziu, medicii de gardã au dispus transferul la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi cu un elicopter SMURD. “Din cercetãrile efectuate pânã acum de cãtre politisti s-a stabilit cã nu existã indicii care sã confirme faptul cã ar fi vorba de comiterea unei infractiuni. Nu se cunoaste deocamdatã care este motivul pentru care a recurs la acest gest”, a declarat Mihaela Straub, purtãtor de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui. La locul faptei oamenii legii au gãsit douã tuburi de cartus, însã un martor a declarat cã a auzit trei focuri de armã. Acest amãnunt i-a determinat pe politisti sã caute a doua zi si pe cel de-al treilea tub. De asemenea, lângã el au fost gãsite si cele douã peturi de bere, unul gol si celãlalt pe jumãtate plin. Valentin Lant este chelner la un cunoscut restaurant din Bârlad. Nu este cãsãtorit si locuieste împreunã cu pãrintii. El este posesorul unei arme neletale, supusã autorizãrii, mai exact un pistol cu bile de cauciuc.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.