spot_img
spot_imgspot_img
28.5 C
Vaslui
04-iun.-2024

Copil aruncat de la etaj de mamă

- Advertisement -

Femeia a încercat să se răzbune pe mama ei, care o încuiase în casă împreună cu cei doi copii până a plecat la cumpărături. Ea tocmai fusese externată joi de la Psihiatrie, unde a stat mai bine de două luni. Din fericire, băieţelul a scăpat cu viaţă după ce a fost aruncat de la etajul al doilea.

“Veniţi, că mi-am aruncat copilul pe geam!” – au fost cuvintele auzite de operatoarele de la serviciul unic de urgență 112 duminică, la prânz, când o femeie a sunat şi a anunţat calmă că şi-a aruncat copilul de la etajul al doilea al blocului în care locuia. Grozăvia s-a petrecut într-un apartament al blocului 19 de pe strada Cornişa Bistriţei, din municipiul Bacău, unde Maria P., de 42 de ani, locuia împreună cu mama ei şi cu cei doi copii ai săi, un băieţel de 6 ani şi o fetiţă de 13 ani.

Puţin după ora 12, Maria Peşte, de 62 de ani, mama femeii şi bunica celor doi copii, a ieşit la magazin să cumpere cartofi şi a încuiat uşa în urma ei, fără să bănuiască măcar o clipă ce avea să urmeze. “Când am venit acasă, am văzut lume multă adunată şi mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. Fiica mea mi-a spus că l-a aruncat pe Alexandru pe geam. Nu-mi venea să cred, mai ales că de câteva zile, de când se externase, mereu îl strângea în braţe şi avea grijă de el”, povestește bătrana. Imediat, la faţa locului a sosit un echipaj de la Ambulanţă, care i-a acordat micuţului primul ajutor. “Copilul era conştient, nu avea traumatisme craniene, ci doar zgârâieturi la picioare, fără fracturi deschise, cu traumatisme la nivelul gleznei. Doar o minune a făcut ca el să rămână în viaţa. Spunea că mama l-a aruncat pe geam şi că o iubeşte”, ne-a declarat dr. Delia Manolache, medic la Serviciul de Ambulanţă. Imediat, mama a fost transportată la Psihiatrie, iar cei doi copii la Pediatrie, fetiţa deoarece a suferit un şoc puternic, iar băieţelul pentru investigaţii. Sora micuţului le-a spus anchetatorilor că mama ei s-a enervat pentru că fusese încuiată în casă şi ca să se răzbune, ca l-a aruncat pe Alexandru de la etajul al doilea, pe geamul de la bucătarie.

Mama, recidivistă în violenţă, acuzată de tentativă de omor

Maria P. fusese internată în nenumarate rânduri la Psihiatrie, unde medicii au diagnosticat-o cu sindrom bipolar şi sindrom maniaco-depresiv. Ea fusese externata joi, după o internare de mai bine de două luni. De când este in evidenţa medicilor psihiatri, femeia a avut mai multe tentative de suicid, ultima oară fiind salvată după ce s-a aruncat într-o fântână adâncă de peste zece metri, iar acum câţiva ani a strâns-o da gât pe fiica ei, care a stat câteva zile în comă la spital. Procurorii o cercetează acum pentru tentativă de omor şi urmează ca femeia să fie trimisă la un spital de specialitate din Iaşi, unde o comisie să stabilească dacă este sau nu responsabilă pentru faptele sale.

Citeste :http://www.ziaruldebacau.ro/2013/06/10/copil-aruncat-de-la-etaj-de-mama.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.