spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Fetitã de 9 ani, violatã de un vecin !

- Advertisement -

COSMAR Copilãrie pângãritã! O fetitã în vârstã de doar 9 ani, din localitatea Mânjesti, a fost batjocoritã fãrã milã de un vecin, cu 11 ani mai mare. Acesta chemat-o în curte pe copilã si pe fratele ei mai mic sã culeagã cirese. A profitat de un moment în care a rãmas singur în casã cu fata si a violat-o. Bãietelul a vãzut toatã grozãvia si si-a chemat mama in ajutor. Abia a doua zi, cei doi copii au recunoscut în fata pãrintilor ce s-a întâmplat. Agresorul a fost arestat preventiv si riscã sã-si petreacã urmãtorii 20 de ani dupã gratii.

Toatã ziua, Ionut Popa (20 de ani) a muncit cu tatãl copilei. La final, au bãut un pahar împreunã si, spre searã, fiecare si-a vãzut de treburile lui. Numai cã bãiatul s-a întors la poarta vecinului si i-a chemat pe cei doi copii, de 9 si 5 ani, sã culeagã cirese de la el din curte. Bucurosi, fratii s-au grãbit sã îsi potoleascã pofta de fructe. Gazda i-a invitat si în casã, i-a servit cu suc, iar în clipa în care bãietelul a iesit afarã si a rãmas doar cu fata de 9 ani s-a nãpustit asupra ei. Degeaba s-a opus copila. Când a auzit tipete, bãietelul s-a întors în locuintã si a dat peste cei doi. A fugit într-un suflet acasã si si-a alertat mama, însa niciunul dintre ei nu a povestit ce s-a întâmplat de fapt. Abia în ziua urmãtoare, mezinul a prins curaj si le-a spus pãrintilor ce a vãzut. Agresorul a fost retinut de politisti si, ulterior, arestat preventiv pentru viol. Un psiholog va sta de vorba cu victima, dar si cu fratele mai mic al acesteia, pentru a-i ajuta sã depãseascã trauma suferitã.

„Fata mea e speriatã, tremurã!”

Familia fetei este una sãrmanã. Tatãl munceste cu ziua, iar mama se ocupã de cei trei copii si de treburile gospodãriei. Bãrbatul spune cã niciodatã nu s-ar fi gândit cã vecinul sãu ar fi în stare de asa ceva. « În ziua aceea, am muncit împreunã, m-a ajutat prieteneste, l-am servit prieteneste, la final am bãut niste bere si eu am plecat de acasã. Dupã cum spun copiii, el s-a dus la poartã si i-a chemat sã culeagã cirese, cã are un cires mare în curte. I-a dus în casã, fata a rãmas, el a dezbrãcat-o si si-a bãtut joc de ea. Sotia s-a dus la el la poartã si a luat fetita. Nu a spus nimic atunci. A doua zi, bãietelul de 5 ani a povestit tot ce a vãzut, iar ea a recunoscut. Îmi pare foarte rãu de ce s-a întâmplat, dar el trebuie sã plãteascã ! Legea sã îsi spunã cuvântul. Si-a bãtut joc de un copil fãrã apãrare ! Fata mea e speriatã, se scapã pe ea, tremurã », a povestit bãrbatul. Localnicii cred cã pãrintii poartã mare parte din vinã. « Eu zic cã vinovati sunt si pãrintii. Trebuiau sã fie mai atenti si sã fi avut mai multã grijã de copil. Bãiatul a mai fãcut rele. E prost la bãuturã. Bea si el, bea si maicã-sa ! Ea a fãcut copii si i-a dat la Protectia Copilului. E o familie dezorganizatã. Nu ne-am gândit cã se va ajunge la asa ceva. Pãcatul ! », sunt de pãrere sãtenii. Rudele lui Ionut Popa nu îsi pot explica gestul tânãrului. « Poate cã era bãut si nu i-a judecat mintea. Nu trebuia sã facã asa ceva. E un bãiat mãruntel, pricãjit, nu e periculos. La bãuturã se întâmplã multe. A fost o scãpare, o prostie. Noi am înteles cã a fost o tentativã de viol, dar nu stim exact. Pãcat de copilul ãla, pãcat si de el », au spus rudele. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru viol si riscã pânã la 20 de ani de închisoare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.