spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Hotia Nova Apaserv! Botosaneni incarcati cu nerusinare la facturile pentru apa

- Advertisement -

Desi reprezentantii Societatii Nova Apaserv sustineau ca au de incasat sume enorme de la populatie si agenti economici, o mare parte din suma pe care se bazau este insa reprezentata de facturi fictive.

„Sunt facturi pe societati care nu mai functioneaza din 2007”, a exemplificat presedintele Consiliului Judetean. De altfel, in sedinta Consiliului Judetean de joi, 30 mai, Florin Turcanu a declarat ca populatia ar fi fost incarcata la facturi cu peste 500.000 de lei, suma care a fost calculata doar pe citirile la apometre care s-au facut pana acum, in conditiile in care inca nu s-au citit contoarele la toti clientii operatorului de apa.
Desi reprezentantii Societatii Nova Apaserv sustineau ca au de incasat sume enorme de la populatie si agenti economici, o mare parte din suma pe care se bazau este insa reprezentata de facturi fictive. „Sunt facturi pe societati care nu mai functioneaza din 2007”, a exemplificat presedintele Consiliului Judetean.
De altfel, in sedinta Consiliului Judetean de joi, 30 mai, Florin Turcanu a declarat ca populatia ar fi fost incarcata la facturi cu peste 500.000 de lei, suma care a fost calculata doar pe citirile la apometre care s-au facut pana acum, in conditiile in care inca nu s-au citit contoarele la toti clientii operatorului de apa.
„Nu poti sa incarci o persoana fizica cu 20 de milioane sa-i plateasca daca el nu a consumat….

mai departe: evbt.ro

mai eparte ev

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.