spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

Dumitru Dragomir, la sediul DNA: Presedintele LPF este audiat in dosarul Antena – RCS&RDS

- Advertisement -

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori, anunta Mediafax. Dumitru Dragomir a ajuns la sediul DNA in jurul orei 18.30, la intrare acesta refuzand sa spuna de ce a fost chemat de procurorii anticoruptie.

UPDATE: La iesirea din sediul DNA, Dumitru Dragomir a declarat ca fost audiat in calitate de martor in dosarul sefului Antena Group, Sorin Alexandrescu, si s-a aratat nemultumit ca a fost implicat in acest caz, desi nu a gresit cu nimic din punct de vedere legal, acesta fiind „santajul lor”, potrivit Agerpres.

Mitica Dragomir, cu o sapca rosie pe cap, a coborat dintr-o limuzina neagra si a intrat in fuga in sediul DNA.

Grupul de Investigatii Politice (GIP) a aratat, joi, intr-un comunicat de presa, ca incepand cu 2009, una dintre afacerile personale ale lui Dumitru Dragomir a fost finantata cu 1,7 milioane euro de catre RCS & RDS. In perioada 2009 – 2011, SC RCS & RDS SA a primit de la Liga Profesionista de Fotbal (LPF), condusa de Dumitru Dragomir, dreptul de difuzare a meciurilor din Liga I. RCS & RDS a primit dreptul de difuzare pentru meciurilor din Liga I si in sezoanele 2011 – 2014.

„Incepand cu 2009, una dintre afacerile personale ale lui Dumitru Dragomir a fost finantata cu 1,7 milioane euro de catre RCS & RDS. Este vorba despre Crystal Palace Ballrooms, un complex luxos de sali de evenimente aflat in imediata apropiere a Palatului Parlamentului si a Pietei Unirii din Bucuresti, pe Calea Rahovei nr. 198A. Complexul se afla in proprietatea SC BODU SRL, firma detinuta in totalitate de Dumitru Dragomir”, a precizat GIP in comunicatul citat.

Potrivit sursei citate, in 15 august 2009, SC BODU SRL a incheiat un contract de asociere in participatiune cu RCS & RDS. Conform acestui contract, firma lui Dragomir a incasat de la RCS & RDS suma de 1.700.000 de euro „in schimbul unor servicii si drepturi derizorii”, a precizat GIP.

„Prin acest contract, RCS & RDS a platit 1,7 milioane de euro pentru a-si face publicitate la nuntile si botezurile ce urmau sa se desfasoare intr-un imobil detinut de firma lui Dumitru Dragomir. La data semnarii contractului imobilul era neamenajat astfel incat RCS & RDS s-a oferit sa-l amenajeze pe banii sai”, se mai arata in comunicatul citat.

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, joi, ca directorul general al Antena TV Group, George Sorin Alexandrescu, este urmarit penal pentru santaj, fiind acuzat ca a amenintat administratorul unei firme ca va da in vileag fapte presupus compromitatoare daca nu va semna un contract in conditiile impuse de el.

Antena 3 a relatat, pe pagina online, ca din informatiile pe care le-a obtinut neoficial, acuzatia pare sa fie bazata pe o plangere facuta de RCS-RDS.

hotnews.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.