spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Butler e tot cu gândul la Mădălina noastră! Actorul a fost asaltat de un fotomodel japonez, dar i-a refuzat avansurile

- Advertisement -

Femeile cad ca muştele când actorul Gerard Butler (45 de ani) îşi face apariţia. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute la Tokyo, în Japonia, unde scoţianul îşi promovează noul film. Nana Suzuki, una dintre cele mai frumoase femei din această ţară, a tot încercat să-l facă pe actor să-i cadă în braţe. Însă Butler a fost de neînduplecat: doar i-a zâmbit politicos.

În vreme ce presa din toată lumea speculează că relaţia dintre Gerard Butler şi Mădălina Ghenea a luat sfârşit, gesturile actorului scoţian lasă să se înţeleagă că nu s-a stins focul pasiunii între el şi frumoasa româncă.

Zilele acestea, el se află în Japonia, într-o campanie de promovare a noului său film, “Cod roşu la Casa Albă”. Cei prezenţi la eveniment au început să-şi pună întrebări când au văzut un Butler cuminte, politicos, care nu a întors privirile după alte femei.

O sună non-stop la telefon

Mai mult: Butler e tot cu gândul la Mădălina noastră! Actorul a fost asaltat de un fotomodel japonez, dar i-a refuzat avansurile – Vedete de la ei | Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.