spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

Un criminal din Moldova a trecut Prutul inot ca sa scape de puscarie

- Advertisement -

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti, au depistat un barbat, care a traversat inot raul Prut, trecand ilegal frontiera, pentru a se sustrage actiunii penale deschise pe numele sau, pentru comiterea infractiunii de omor pe teritoriul Republicii Moldova. In data de 27 mai in jurul orelor 15.40, pe timpul executarii unei misiuni politistii de frontiera  au depistat pe directia localitatii de frontiera Stefanesti, un barbat care nu-si justifica prezenta in zona si care avea hainele ude si pline de noroi. Politistii de frontiera l-au condus la sediul SPF Romanesti in vederea continuarii cercetarilor.
In urma verificarilor efectuate in colaborare cu autoritatile de frontiera din R. Moldova si din declaratiile barbatului, s-a stabilit ca acesta este Valentin C., de 40 ani si a trecut ilegal frontiera de stat cu scopul de a se sustrage actiunii penale deschise pe numele sau, pentru comiterea infractiunii de omor pe teritoriul tarii vecine.
„Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat. Conform Acordurilor incheiate intre Romania si Republica Moldova, la finalizarea cercetarilor barbatul a fost predat autoritatilor de granita ale statului vecin”, a mentionat inspector principal Minodora Racnea, purtatorul de cuvant al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani. (Danut Rotariu)

sursa: evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.