spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Jandarm botosanean decorat de Ministrul de Interne

- Advertisement -

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, i-a decorat luni, la sediul MAI, pe membrii celui de-al patrulea contingent de jandarmi, care s-au intors din misiunea de instruire a fortelor de ordine publica din Afganistan – NATO Training Mission, contigent din care a facut parte si maiorul Marius Chiaburu din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Botosani.
In acest context, ministrul Afacerilor Interne i-a felicitat pe militarii romani pentru profesionismul de care au dat dovada in indeplinirea misiunii. Ministrul Radu Stroe a mai spus ca operatiunile desfasurate de militarii romani din MAI, alaturi de colegii din Ministerul Apararii Nationale, au demonstrat ca Romania are resurse umane pregatite si specializate pentru astfel de misiuni internationale.
„Pentru fiecare militar o misiune in Afganistan este testul care da dovada pregatirii profesionale, a daruirii si spiritului de sacrificiu. Pentru Jandarmeria Romana si Ministerul Afacerilor Interne misiunea, adusa acum la bun sfarsit, este o carte de vizita onorabila”, a mai spus ministrul Radu Stroe.
Ministrul Afacerilor Interne a multumit si familiilor jandarmilor care au asteptat intoarcerea militarilor din teatrul de operatii.
(Danut Rotariu)

mai mult: evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.