spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

Antonia este invitatul special la Festivalul Arlekin la Bacau

- Advertisement -

Festivalul Arlekin își va deschide porțile pentru cei mici vineri, 31 mai. Primăria municipiului Bacău organizează, în perioada 31 mai – 2 iunie 2013, a XVIII-a ediție a acestuia.

Evenimentul va debuta vineri, de la ora 10.00, cu tradiționala paradă a școlilor și liceelor băcăuane, ce se va desfășura pe traseul Parcul Trandafirilor – Primăria Bacău – Parcul Cancicov. Manifestările vor avea loc, timp de două zile, în Parcul Cancicov, unde va fi amplasată o scenă pe care vor evolua elevi, artiști, trupe, ansambluri etc. Pe lângă spectacolele de muzică, în Parcul Cancicov se vor desfășura și alte activități: desene pe asfalt, concursuri de biciclete, facepainting etc.

Invitata specială a acestei ediții este Antonia, care va susține un recital pe scena din Parcul Cancicov, sâmbătă, 1 iunie 2013, de la ora 20.00. O a doua scenă pentru spectacole va fi amplasată în Parcul din cartierul Nord, sâmbătă, 1 iunie, între orele 10.00 și 13.00, unde se va desfășura concursul de muzică “Panseluța de ciocolată”, devenit de-acum tradițional.

Duminică, 2 iunie, cu începere de la ora 10.00, va avea loc și Crosul Olimpic, organizat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, în centrul orașului. “Anul acesta, o serie de manifestări din programul Festivalului Arlekin se vor desfășura sub sloganul <Bacăul pedalează, dansează și desenează. NU FUMEAZĂ>,…

(Ștefan POPA)

ma mult : ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.