spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Andreea Marin, GAFĂ DE PROPORŢII! Uite ce APARIŢIE JENANTĂ a avut în public | FOTO ÎN ARTICOL

- Advertisement -

Andreea Marin (39 de ani) şi-a scos în lume, ieri, presupusul iubit, pe turcul Tuncay Ozturk (27 de ani). Cei doi au participat la Bistriţa la un eveniment dedicat luptei împotriva violenţei în familie. La sosirea la hotel, vedetei noastre i-a scăpat un detaliu jenant…

Andreea Marin e nedespărţită de presupusul său iubit, turcul Tuncay Ozturk. Atât de important este pentru ea fizioterapeutul pe care l-a cunoscut la clinica unde se tratează, încât «Zâna» îl implică pe frumuşelul bărbat până şi în proiectele sale.

Mai întâi, Andreea l-a “cazat” chiar în vila ei din Pipera, după care l-a dus la cumpărături într- un supermarket, pentru a-i oferi, probabil, o cină delicioasă în doi, pregătită chiar de ea. Apoi, vedeta i-a arătat şi frumuseţile ţării noastre, într-o scurtă escapadă în interes profesional, în care a îmbinat utilul cu plăcutul.

Cei doi “au aterizat”, ieri, mai întâi la Cluj, după care şi-au continuat călătoria până la Bistriţa, unde s-au cazat la singurul hotel de cinci stele din oraş. De obicei foarte atentă la detalii, “Zâna” a scăpat ieri un amănunt deloc elegant: când a intrat în hotel, vedeta avea nasturele blugilor desfăcut, semn că pe drumul spre Bistriţa a cam incomodat- o burtica.

Andreea şi-a susţinut aseară proiectul “Şcoala Mamelor”, pe care l-a iniţiat în urmă cu un an. Ea le-a transmis femeilor că nu trebuie să cedeze atunci când sunt umilite sau bătute de bărbaţii lor şi să ştie că se pot adresa justiţiei ori altor instituţii ale statului. La dezbatere a participat şi medicul ei fizioterapeut, Tuncay Ozturk, care a însoţit-o pentru prima dată la un eveniment public de când s-a aflat despre relaţia lor.

fotografii: Raluca Nechiti

Mai mult: Andreea Marin, GAFĂ DE PROPORŢII! Uite ce APARIŢIE JENANTĂ a avut în public | FOTO ÎN ARTICOL – Vedete de la noi | Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.