spot_img
spot_imgspot_img
30.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

Afacerile lui Vlad Filat sau IPTEH-u de la Iași

- Advertisement -

Astăzi, m-am dus la osteopat. Cât timp așteptam să se elibereze doamna doctor, am început să citesc tot ce scrie pe pereți…Să vedeți ce surprins am fost când am citit la un birou Kapital Invest Company. Deși am mai fost de 3 ori pe aici.

Zic, iaca na, am descoperit sediul companiei lui Filat. Merg mai departe, zic, trebuie să mai fie vreun birou de-al său. Evrica!!!

Deodată m-am gândit că firma sa din timpul studenției deține doar câteva birouri..

După care am cercetat mai atent și am găsit asta…

Zic, upss…se pare că întreaga clădire îi aparține.

Am ieșit afară, să văd poate mai scrie pe undeva ceva.

Dar în afară de asta…

Sediul filialei Partidului Forța Civică, a lui Mihai Răzvan Ungureanu se află în această clădire, pe lângă alte câteva zeci de mici firme și etc. E un fel de IPTEH de dimensiuni mici. De fapt, Kapital Invest Company deține pachetul majoritar de acțiuni la IPTEH!

Clădirea se află chiar în inima orașului celor 3 Uniri … lângă Palas. Practic unul dintre cele mai scumpe cartiere din oraș.

– Pe site-ul companiei http://www.kapitalinvest.ro/ scrie …

Societatea comercială Kapital Invest Company SA este o societate pe acțiuni, cu capital privat, având sediul social în localitatea Iași, județul Iași, Str. Sf. Lazăr, nr. 27.

SC Kapital Invest Company SA este înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J22-1140-1991, avînd un capital social subscris și vărsat de 1,201,999 RON.

D-na doctor a rămas un pic surprinsă când i-am zis că plătește bani pentru chirie fostului nostru prim-ministru. Mi-a zis că cel care administrează clădirea, e un bărbat în vârstă, din acest motiv a fost mirată, când i-am zis că Filat are doar 44 de ani. A mai zis, că firma data deține și clădirile din apropiere, dar nu știu cât de veridică este informația, de aceea vă las pe voi să aflați.

Societatea Comercială DOSOFTEI SA Iași a fost înregistrată sub această denumire la Oficiul Registrului Comerțului în data de 15.12.1991 cu activitate principală de tipografie și editură.

Anul 1997 aduce privatizarea societății prin achiziționarea, prin licitație, de către SC Romold Trading SRL a pachetului majoritar de acțiuni de la FONDUL PROPRIETĂȚII DE STAT și prin cumpărarea acțiunilor de pe piața extrabursieră RASDAQ.

Societatea a înregistrat numeroase realizări în toate domeniile de activitate la baza acestora stând programe coerente de dezvoltare bazate pe investiții planificate.

În anul 2005 societatea își schimbă numele din SC DOSOFTEI SA în SC KAPITAL INVEST COMPANY SA.

Clădirea e încă în reparație. Interiorul este renovat și arată foarte bine. Exteriorul se schimbă de la o zi la alta, că săptămâna trecută era doar tencuită. Se pare că unii au început să trăiască mai bine și au bani de reparație )

Așa s-a terminat aventura mea, de astăzi…nici prin cap să-mi treacă că voi ajunge seara acasă să scriu articol pe blog despre afacerile lui Vlad Filat, că doar nu fac politică și nici pe blog nu prea scriu

Sursa: http://cristtyscrie.wordpress.com

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.