spot_img
spot_imgspot_img
25.4 C
Vaslui
03-iun.-2024

36 de inculpati retinuti in cel mai complex dosar de evaziune fiscala

- Advertisement -

Din cele 92 de persoane audiate de procurorii DIICOT Suceava in dosarul evazionistilor 36 au primit ordonante de retinere pentru o perioada de 24 de ore. Audierile s-au terminat marti dimineata, in jurul orei 8.00.

In urma celor 167 de perchezitii de luni in 14 judete si Bucuresti au fost ridicate urmatoarele bunuri: 820.198 lei; 12.355 Euro; 500 USD; 280 GBP; trei autoturisme de lux; sase ceasuri de lux; 61 de telefoane mobile; 60 de cartele telefonice; un card de memorie, un memory stick, 13 CD; doua laptopuri; 6 unitati de calculator, 6 hard-diskuri; un pistol cu gaze; plicuri cu substante cu efecte psihotrope; stampile si inscrisuri cu valoare probatorie. Printre cei anchetati este si omul de afaceri Vasile Florea, patronul Florconstruct Suceava.
In total, alaturi de Florea, procurorii DIICOT cer arestarea altor 29 de suspecti (dintre acestia doi botosaneni) in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani, cu prejudiciu de aproape 10 milioane de euro. Anchetatorii i-au impartit pe inculpati in doua loturi.
(D.R.)

Mai departe : evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.