spot_img
spot_imgspot_img
30.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

Condamnat cu suspendare dupa ce a recunoscut ca este…

- Advertisement -

Un tanar ce a recunoscut in fata instantei ca a facut parte dintr-o retea de traficanti de droguri a fost condamnat de magistratii Tribunalului Botosani la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Stefan Asavei face parte dintr-un lot total de 14 inculpati, 5 dintre ei asteptand sa fie judecati in continuare pentru ca nu au recunoscut. Asavei a recunoscut primind o pedeapsa mai blanda, instanta impunandu-i sa respecte mai multe reguli in perioada de probatiune. Inculpatii au ajuns la instanta dupa o actiune a Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Botosani din luna martie a anului trecut.
In total au fost adusi pentru a da declaratii in fata procurorilor si a politistilor 112 persoane, toti tineri, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani. Reteaua de traficanti de droguri numara 22 de persoane, pe diferite esaloane, restul persoanelor aduse la Botosani, 90, fiind numai consumatori. Cu toate ca descinderile au avut loc in cinci judete, cele mai multe retineri au avut loc in judetele Iasi si Botosani.
(Danut Rotariu)

Mai departe: evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.