spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Pieton ucis după ce a fost aruncat în curtea unei case de o maşină

- Advertisement -

Viaţa unui bărbat de 51 de ani, din Scobinţi, s-a sfârşit dramatic.

Viorel Munteanu se îndrepta spre propria locuinţă pe marginea părţii carosabile când, din senin, un autoturism marca Cielo a intrat pe contrasens şi l-a lovit din plin, aruncându-l în curtea unei casei. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă, solicitat de sătenii speriaţi de starea în care era bărbatul. Acesta era inconştient, avea trupul sfărâmat şi era plin de sânge. „Pacientul a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe în stare foarte gravă, în comă şi şoc hemoragic. Prezenta traumatism cranio-cerebral acut deschis, pneumotorax drept, abdomen acut chirurgical, ruptură de ficat. A făcut stop cardio-respirator, a fost resuscitat, s-a intrat cu el în sala de operaţie, însă, la scurt timp de la intervenţia chirurgicală, a murit în Reanimare“, a precizat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenţă. În ciuda eforturilor pe care medicii le-au depus pentru a repara ceea ce un şofer grăbit a distrus, victima s-a stins.

Vinovat pentru această tragedie se face Gheorghe Rusu, în vârstă de 62 de ani, care era la volanul autoturismului ucigaş. Pentru că nu a adaptat viteza în curbă, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi l-a lovit din plin pe Viorel Munteanu. „Poliţiştii l-au testat pe şofer, etilotestul indicând o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă“, a declarat Alexandru Chelaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Şoferul este cercetat pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. În ceea ce-i priveşte pe medicii din UPU, garda lor a continuat să fie una dificilă.

În aceeaşi zi, alte patru persoane rănite au necesitat îngrijirile lor după ce au fost implicate în accidente rutiere. Una dintre victime este o femeie de 43 de ani, din judeţul Neamţ, care din cauza oboselii a pierdut controlul asupra volanului autoturismului pe care îl conducea şi a ieşit de pe partea carosabilă, răsturnându-se. Aceasta a suferit un traumatism toraco-abdominal şi o contuzie de coloană vertebrală lombară, acum fiind internată în Spitalul de Neurochirurgie. Nu în cele din urmă, trei persoane din Republica Moldova, stabilite în Iaşi, au trecut pragul UPU după ce au fost victimele unui accident rutier. O femeie de 48 de ani şi doi bărbaţi, unul de 32 de ani şi unul de 52 de ani, au suferit traumatisme la nivelul abdomenului, toracelui, coloanei vertebrale şi membrele. În ciuda leziunilor destul de severe, cei doi bărbaţi au refuzat internarea la Spitalul „Sf. Spiridon“.

Vezi ziaruldeiasi.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.