spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Bătută şi forţată să facă sex oral, a ajuns în boxa acuzaţilor

- Advertisement -

O femeie din Iaşi care a fost umilită şi bătută cu sălbăticie de fostul concubin s-a ales cu dosar penal pentru favorizarea infractorului. În timpul anchetei procurorilor, ea a povestit cum a fost lovită, sechestrată şi forţată să presteze sex oral într-o baie insalubră. Şi-a schimbat însă declaraţia în faţa instanţei, în încercarea de a-l scoate basma curată pe propriul agresor.

Scurt a fost drumul din postura de parte vătămată în cea de învinuită pentru o ieşeancă de 30 de ani. Ajunsă iniţial în atenţia legii în calitate de victimă a unui dosar de lipsire de libertate, violare de domiciliu şi lovire, Andreea Eugenia Gologan a fost trimisă ea însăşi în judecată după ce a minţit în faţa instanţei în dorinţa de a-l scoate basma curată pe cel care a batjocorit-o, fost iubit de-al ei. Asta cu toate că acesta a lovit-o cu pumnii şi picioarele peste gură, a târât-o pe jos şi a pus-o să-i facă sex oral într-o baie insalubră dintr-o cameră de cămin.

Potrivit rechizitoriului prin care Andreea Gologan a fost trimisă în judecată, după ce pe 23 noiembrie 2011 procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi s-au autosesizat cu privire la o declaraţie falsă pe care aceasta a dat-o în procesul în care era judecat chiar agresorul ei, fostul iubit Adrian Costel Ciomac. Acesta era judecat pentru o faptă comisă în noaptea de 26 spre 27 septembrie 2011, atunci când Ciomac a tăbărât peste fosta sa concubină şi iubitul de atunci al acesteia, Florin A.

Sex în toaletă

Potrivit rechizitoriului prin care Ciomac a fost trimis în judecată, în acea noapte, bărbatul a intrat prin efracţie în locuinţa în care Andreea Gologan şi iubitul de pe atunci Florin A. locuiau. Pentru că apartamentul era la parter, Ciomac a escaladat mai întâi geamul de la bucătărie, de unde a luat un cuţit şi un ciocan. A mers ulterior în dormitorul în care cei doi concubini dormeau şi a început să facă scandal. La un moment dat, a aruncat cu ciocanul înspre concubinul fostei sale iubite şi a început să fluture cuţitul prin aer. Florin A. a reuşit să iasă din apartament şi a mers ţintă către o secţie de poliţie. Ulterior, Ciomac a lovit-o violent pe Andreea Gologan cu pumnii şi picioarele în gură, după care a luat-o de păr şi a târât-o afară. A ajuns cu ea până la baia unui cămin, acolo unde a obligat-o să întreţină un raport sexual oral. Cei doi au fost identificaţi ulterior, pe o stradă din Nicolina. Iniţial, în faţa organelor de anchetă, Andreea Gologan a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în acea seară, astfel că Adrian Ciomac a fost trimis în judecată la scurt timp, fiind şi arestat preventiv. Victima a devenit învinuită în timpul procesului după ce a „declarat aspecte nereale cu privire la împrejurările evenimentului din noaptea de 26 spre 27 septembrie“, potrivit rechizitoriului.

A minţit instanţa

Ea a spus instanţei că a mers de bunăvoie cu Florin A., dar şi că acesta nu i-a aplicat decât o lovitură de pumn în acea seară, intenţionând astfel să-l scape de infracţiunea de lipsire de libertate. Declaraţia sa a fost contrazisă de mai mulţi martori, dar şi de probele adunate de anchetatori. Până la urmă, Adrian Ciomac a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. El fusese împreună cu Andreea Gologan timp de 10 ani, înainte ca ieşeanca să îl întâlnească, în Spania, pe Florin A.

ziaruldeiasi.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.