spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Anda Adam suspină după Botezatu

- Advertisement -

Între Anda Adam (33 de ani) şi Cătălin Botezatu (47 de ani) lucrurile s-au cam încins, după ce au realizat un pictorial fierbinte în revista Tabu. Mulţi susţin, însă, că de fapt totul este doar o campanie de imagine. Însă Anda a ieşit la rampă cu declaraţii siropoase la adresa lui Bote, căruia îi cam simte lipsa de când e plecat din ţară.

În showbizul românesc se întâmplă adesea ca vedetele să facă, întâmplător ori ba, schimb de iubiţi sau de iubite. Aşa s-a nimerit şi în cazul noului cuplu Cătălin Botezatu şi Anda Adam, căci designerul s-a iubit cu Bianca Drăguşanu, iar solista a bifat o relaţie de şase ani cu Victor Slav. Bote şi Anda Adam se cunosc de mai bine de zece ani, dar au început să se privească cu alţi ochi abia la sfârşitul lunii trecute, după ce au realizat un pictorial incendiar pentru revista Tabu. Numai că, de atunci, lucrurile au rămas oarecum în aer, deoarece amândoi au fost nevoiţi să-şi onoreze contractele. Prin urmare, Cătălin a filmat pe un vas de croazieră pentru noul sezon al emisiunii “Burlacul”, iar Anda a pornit într-un turneu prin ţară, după filmările la emisiunea “Te cunosc de undeva”. Distanţa şi lipsa comunicării, căci pe vas Bote nu a avut semnal la mobil, şi-au pus amprenta pe solistă.

«Îi simt lipsa enorm»

Contactată de reporterii ziarului Libertatea, Anda Adam a confirmat că îi este dor de Cătălin Botezatu: “Cătălin îmi este foarte drag şi îi simt lipsa enorm. Nu ne-am putut întâlni din cauza contractelor pe care a trebuit să le onorăm. Abia aştept să ne revedem!”.

Mai mult: Anda Adam suspină după Botezatu | EXCLUSIV – Vedete de la noi | Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.