spot_img
spot_imgspot_img
25.4 C
Vaslui
03-iun.-2024

„Jocurile Daciei” s-au încheiat cu succes

- Advertisement -

Rezervaţia cultural-naturală „Orheiul Vechi” a găzduit, sâmbăta trecută, un festival de excepție care a reînviat în sufletele vizitatorilor amintirea despre strămoșii noștri, dacii.

Festivalul sporturilor tradiționale „Jocurile Daciei” a reunit sporturile uitate, muzica noastră națională, mâncarea tradițională și vizitatori curioși.

„Urşii din stâncă”, echipa de Strongman cu invitaţi din România, coordonată de Clubul Sportiv „Forţă Extremă”, și-au măsurat forțele în stil dacic. Ei au cărat bușteni, au aruncat în aer pietre și au tras căruța încărcată, pentru ca să afle care dintre ei este cel mai bun gospodar.

Arcașii din cadrul clubului Istoric „Ensifer” au organizat o demonstrație de defensivă și ofensivă în luptă și au învățat vizitatorii festivalului cum să țintească.

Cenaclul literal-muzical al Uniunii Scriitorilor din RM a organizat un concert frumos cu participarea formațiilor folclorice din Orhei, Mășcăuți, Trebujeni, Biești și alte localități din Moldova, dar și o formație folclorică din Ivancea.

timpul.md

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.