spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Iatã, cine conduce judetul Vaslui!

- Advertisement -

Haotic, mârlan, indecent, fãrã logicã, disperat. Asa a apãrut asearã timp de mai multe ore, presedintele Consiliului Judetean Vaslui la emisiunea de la Realitatea. Vorbim de presedintele Buzatu ales de peste 110 mii de vasluieni, asa cum cu mare emfazã s-a exprimat. Adicã sã nu se punã doamna Mihaela Mihai cu el cã e de rãu. Cã si scaunul pe care stã , majestatea sa Buzatu l-a confectionat. Poate nu stiati, dar Dumitru Buzatu e cel mai tare tâmplar al poporului vasluian! Face scaune, face mitinguri anti-Chevron, dupã aia nu le mai face cã are iluminãri divine si economice….important e cã existã si se zbate pentru vasluieni pentru locuri de muncã în judetul Vaslui. Apropo, conduce aceste judet de peste 16 ani si acum se zbate pentru 100 de locuri de muncã, promise de Chevron. Dar ãsta e un amãnunt! N-are sens sã mai intru în polemica anti sau pro Chevron! Lucrurile sunt extrem de clare. Vreau doar sã ilustrez cât de penibil a putut fi Dumitru Buzatu, adicã cel mai smecher dintre vasluieni, la emisiunea de asearã de la Realitatea TV!

SECVENTE

„Acum tãceti cã vorbesc eu”

„Voi ati vorbit la miting, acum tãceti cã vorbesc eu”, se stropeste, cu un sictir absolut, cãtre persoanele adunate în sala în care se petrece emisiunea. Moderatoarea îl simte nesimtit si-i atrage atentia cã „nu e frumos sã trateze pe nimeni cu desconsideratie”. Obrazul sãu grosut, însa, n-a rosit, ba din contra… a dat inainte…

„Domnule Buzatu, spuneti-ne cam câte locuri de munca va crea Chevronul, cã noi stim cã în toata Europa nu a creat de cand functioneaza, nici 1000 de locuri”, a spus un participant la emisiune. Buzatu a sãrit ca ars: „Dar ce-ti stricã dumneata, dacã va face Chevronul numai 100? Sã fie 100 de persoane angajate în judet?!”, striga Buzatu, furios. „Pãi ar fi, cã, o sectie de confectii are vreo 500 de angajati”, primeste replica Buzatu….Acum tãceti cã tac si eu!

Depãsit de situatie: „Ce tot vorbiti aiurea aicea”

Cam ãsta a fost argumentul suprem al lui Buzatu. Toatã lumea vorbeste aiurea, doar el, este detinãtorul adevãrului suprem.

Toatã natiunea, cu ochii la televizor, a putut vedea un îngâmfat ofticos, cu aerul de boier scârbit de tãranii cu opinci puturoase, cum se înfoaie si se scârbeste, cu spirit ciufut si incredibil de superior. „Dacã habar nu aveti, tãceti din gurã. Ce tot vorbiti aiurea aicea”, spune Buzatu, privind cu silã ca spre o turmã de oi cãpiate.

O astfel de oaie cãpiatã, îndrãzneste sã-l contrazicã, din nou! Mihaela Mihai: „Oare suntem toti idioti? Ceea ce mã îngrijoreazã e cã suntem învãluiti într-o masã de explicatii, in limbã de lemn, ceea ce demonstreazã un apriori favorabil exploatãrii”. Buzatu incearcã aceeasi manevrã ca la Antena 1 Vaslui ducând discutia în altã parte: „Nu încercati sã mã întrerupeti si pe mine, cã nu va merge. Aveti un cinism care este stupefiant”. Buzatu, cu nesimtirea caracteristicã, face o gafã de proportii fatã de Mihaela Mihai, musafir în Barlad: „Vedeti cã locul acela pe care stati e fãcut de noi”. Cu acest argument, Buzatu, deja a spus tot!

CONCLUZIA

În altã ordine de idei, l-am vãzut asearã pentru prima datã, la altã televiziune decât Media TV Bârlad (adicã a sa) sau Antena 1 Vaslui (adicã a slujnicei Lili Trifu) pe Dumitru Buzatu. Pentru prima datã, Buzatu n-a mai trebuit sã rãspundã la genul de întrebãri „Nu-i asa domnule Buzatu cã sunteti cel mai mare politician al Vasluiului?”, iar, asta s-a dovedit a fi catastrofal pentru imaginea sa. Între noi fie vorba, nu conteazã! Dacã mâine vor fi alegeri la Vaslui, Dumitru Buzatu va câstiga, din nou, alegerile. Poate nu cu 110 mii de voturi, dar 100 de mii tot va avea! E cineva împotrivã? Ia, mai tãceti din gurã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.