spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Froch i-a luat centura şi lui Mikkel Kessler

- Advertisement -

Autor: Adi Dobre

„O2 Arena” a găzduit aseară o super-gală de box. Meciul vedetă a fost cel dintre Carl Froch şi Mikkel Kessler. După o partidă echilibrată, britanicul şi-a îmbogăţit colecţia cu încă o centură.

Britanicul Carl „The Cobra” Froch, 35 de ani, omul care l-a „distrus” pe Lucian Bute anul trecut, şi-a apărat cu succes aseară, pentru a doua oară, titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

Froch l-a învins pe danezul Mikkel Kessler, 34 de ani, printr-o decizie unanimă la puncte după 12 runde.

În plus, Froch i-a luat centura de campion mondial în versiunea WBA lui Kessler, devenind în acest moment singurul deţinător a două centuri la categoria supermijlocie.

Kessler e unul dintre cei doi pugilişti, alături de americanul Andre Ward, care l-au învins până acum pe Froch.

„The Cobra” şi-a luat astfel revanşa după înfrângerea de acum trei ani, de la „MCH Messecenter” din Herning, Danemarca, atunci când „Viking Warrior” s-a impus la puncte, după 12 runde, tot printr-o decizie unanimă.

Înaintea partidei, Carl Froch l-a ameninţat pe Kessler că „îl voi ucide”! Comisia de Control a Federaţia Britanice de Box a anunţat că-l va ancheta pe Carl Froch pentru comentarii „neadecvate”. Dar după meciul de aseară!

Meciul de la „O2 Arena” din Londra a fost unul foarte echilibrat. Kessler a stat mai tot timpul în centrul ringului încercând să conducă ostilităţile.

Froch a punctat însă mai mult, iar în ultimele secunde ale meciului a fost la un pas de a-şi trimite adversarul la podea. Britanicul a adoptat o cu totul altă tactică decât la meciul cu Lucian Bute, boxând inteligent şi „la obiect”.

Iată rezultatele galei:

Citiţi mai mult: Froch i-a luat centura şi lui Mikkel Kessler – Alte sporturi > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/froch-i-a-luat-centura-si-lui-mikkel-kessler-1039151.html#ixzz2UNrrvFJi
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.