spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Lăzăroiu: Majoritatea aderenţilor fundaţiei „Mişcarea Populară” vor înfiinţarea unui partid politic

- Advertisement -

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a anunţat, vineri, la Craiova, într-o conferinţă de presă, cei mai mulţi dintre aderenţii fundaţiei „Mişcarea Populară” vor să rămână fundaţia, dar să fie înfiinţat şi un partid politic cu acelaşi nume.

Lăzărou a amintit, cu ocazia lansării filialei doljene a fundaţiei „Mişcarea Populară”, că a fost demarat pe site-ul fundaţiei un proces de consultare a celor 6.000 de aderenţi în privinţa înfiinţării unui partid politic.

„Acest proces de consultare se încheie în această noapte. Până acum, majoritatea celor care şi-au exprimat opţiunile vor să rămână fundaţia «Mişcarea Populară» şi să înfiinţeze un partid cu acelaşi nume. Asta ştim în acest moment şi aşteptăm să se încheie votul în această noapte. Vom anunţa rezultatul, după care vom lua decizia referitoare la paşii pe care urmează să îi facem, dar în acest moment se pare că o majoritate largă se îndreaptă către fundaţie şi partid politic”, a spus Sebastian Lăzăroiu.

El a mai precizat că, dacă în urma procesului de consultare, care se va încheia vineri, la ora 23.59, rezultatul va fi în favoarea înfiinţării unui partid, atunci se vor face demersuri pentru a înfiinţa cât mai repede formaţiunea politică.

mediafax.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.