spot_img
spot_imgspot_img
27.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Mihai Bendeac şi-a pus fanii la grea încercare! Cine e femeia din fotografie? E o mare artistă autohtonă, dar mai nimeni n-a recunoscut-o!

- Advertisement -

Actorul si-a schimbat fotografia de copertã de pe Facebook si a pus o imagine cu una dintre cele mai frumoase actrite din generatia veche pe care le-a avut România.

Imaginea postatã de de Mihai Bendeac i-a pus pe fanii acestuia la grea încercare.

Foarte putini dintre cei care au comentat fotografia au stiut cine este fermecãtoarea tânãrã.

Aceasta este nimeni alta decât Anna Szeles, fosta sotie a marelui artist român Florin Piersic.

Cei mai multi dintre admiratorii lui Bendeac habar nu au cine este femeia din fotografie si si-au dat cu pãrerea despre identitatea acesteia.

De la Brigitte Bardot si Vanessa Paradis, la Reese Witherspoon si Delia – acestea au fost numele vehiculate de fanii lui Bendeac în ceea ce priveste vedeta din fotografia lui de copertã.

Anna Szeles, fosta sotie a lui Florin Piersic

Anna Széles (n. 24 august 1942, Oradea) este o actritã maghiarã din Transilvania, emigratã în anul1989 la Budapesta. A absolvit Academia de Teatru si Film din Târgu Mures, iar din 1965 a activat la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj. A fost cãsãtoritã cu Florin Piersic. cei doi, care au împreunã un bãiat pe nume Daniel, au divortat în anul1985.
Mai mult: Mihai Bendeac si-a pus fanii la grea încercare! Cine e femeia din fotografie? E o mare artistã autohtonã, dar mai nimeni n-a recunoscut-o! à FOTO – Vedete de la noi à Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.