spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Cãsãtorii la Starea Civilã, doar cu programare ONLINE. Vezi în ce ORAS se întâmplã asta

- Advertisement -

Cuplurile unui oras de provincie au gãsit o metodã facilã de a se programa la Starea Civilã. În total, 95% dintre cãsãtorii de anul acesta au fost programate dupã acestã practicã.

Cererile online pentru programarea cãsãtoriei la Starea Civilã i-au convins pe ieseni cã nu meritã sã stai la cozi si sã bati drumul degeaba.

“In acest moment avem programate circa 700 de casatorii. De remarcat este insa faptul ca peste 95% din programari sunt facute online. Astfel, cei care doresc sa se casatoreasca pot sa si programeze data cu exactitate, pana la nivel de minut”, au explicat oficialii Directiei Locale pentru Evidenta Populatiei (DLEP), citati de bzi.ro.

Chiar si asa, tinerii trebuie sã depunã documentatia necesarã la Casa Cãsãtoriilor cu zece zilen înainte de nuntã.

Iar data preferatã de majoritatea îndrãgostitilor este chiar mâine, 25 mai, când 40 de cupluri vor spune da în fata ofiterului Stãrii Civile. Îmbucurãtor este si faptul cã numãrul cãsãtoriilor a crescut simtitor, de la 2.172 în 2011, la 2.308 în 2012, cea mai aglomeratã fiind perioada iulie-septembrie.
Cititi mai mult: Cãsãtorii la Starea Civilã, doar cu programare ONLINE. Vezi în ce ORAS se întâmplã asta – Social > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/casatorii-la-starea-civila-doar-cu-programare-online-vezi-in-ce-oras-se-intampla-asta-1038.html=ixzz2UBvWASJO
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.