spot_img
spot_imgspot_img
19.9 C
Vaslui
03-iun.-2024

Procurorii cer inchisoare pe viata pentru criminalul de la Hiliseu Horia

- Advertisement -

Criminalul adolescentei din Hiliseu Horia ce a fost injunghiata si incendiata risca sa primeasca o pedeapsa de inchisoare pe viata dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au decis reincadrarea juridica a faptei.

Initial cercetarile s-au desfasurat sub aspectul comiterii infractiunii de omor calificat numai ca dupa ce au fost primite concluziile medico-legale s-a decis ca cercetarile sa fie facute pentru omor deosebit de grav. Pentru aceasta fapta pedeapsa poate fi 25 de ani de inchisoare sau condamnare pe viata.
„Avand in vedere concluziile medico-legale coroborate cu probele administrate in cauza s-a apreciat ca fapta inculpatului intruneste elementele constitutive ale infractiunii de «omor deosebit de grav» aceasta fiind savarsita prin cruzimi”, a precizat Aurel Simion, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.
Prins la scurt timp dupa comiterea faptei Catalin Andronicese se afla in spatele gratiilor. La sfarsitul lunii aprilie Niculina Bacinschi a fost ucisa in plina strada, intorcandu-se acasa de la Dorohoi, fiind eleva a Colegiului Regina Maria. Cand a coborat din autobuz a fost asteptata in statie de Catalin Andronicesei. A injunghiat-o in piept si a stropit-o cu benzina dandu-i foc. Adolescenta s-a prabusit la pamant in flacari.
In zona, intamplator, se afla un echipaj al Politiei de Frontiera. Un politist a sarit cu o patura si a stins focul, iar celalalt membru al echipajului a fugit dupa agresor. L-a urmarit pana la domiciliul acestuia insa pentru ca nu putea intra in casa a sunat la 112, la fata locului ajungand un echipaj de politie. Fata a fost preluata de un echipaj SMURD insa la scurt timp a murit. (Danut Rotariu)

evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.