spot_img
spot_imgspot_img
17.7 C
Vaslui
03-iun.-2024

SE DECIDE TITLUL?

- Advertisement -

Minifotbal

DUELURI DE FOC… Capul de afis al etapelor de mâine din campionatul judetean de minifotbal îl reprezintã partidele dintre Voltaj – Salvatorii si Salvatorii – Inter Traian, meciuri care pot desemna câstigãtoarea actualei editii de campionat. Dacã va obtine douã victorii, echipa Salvatorii va deveni pentru a doua oarã consecutiv campioana judetului!

Sâmbãtã, terenul sintetic din incinta Liceului Teoretic “Emil Racovitã” gãzduieste meciurile etapelor a 27-a si a 28-a, în care se vor disputa si derby-urile care pot decide câstigãtoarea campionatului sau care pot relansa lupta pentru primul loc. Primul derby al zilei se joacã de la ora 10.30, liderul Salvatorii urmând sã întâlneascã ocupanta locului secund, Voltaj. Înaintea meciului direct, Salvatorii au un avans de sase puncte, însã trupa lui Nelu Spãtaru mai are de jucat restanta cu Victoria Unistil. Mai apoi, de la ora 17.15, Salvatorii au un nou meci de foc, împotriva echipei de pe locul trei, Inter Traian, formatie care nu are decât varianta victoriei, dacã vrea sã rãmânã în cursa pentru primul loc. “Pompierii” sunt pe primul loc cu 68 de puncte, în timp ce trupa lui Gheorghitã este pe trei cu 58 de puncte, însã cu douã meciuri mai putin disputate. Cu patru etape înainte de finalul campionatului, formatia huseanã, Voluntarii Morinello a fost exclusã din campionat pentru mai multe neprezentãri, iar rezultatele din retur vor fi omologate cu 3-0 pentru adversari. Tot sâmbãtã, Voltaj va mai avea un meci destul de dificil, împotriva celor de la Spartanii.

Jocurile etapelor a XXVII-a si a XXVIII-a:

9.00: ATLETIC – SPARTANII

9.45: SMARATEX BOYS – INTER TRAIAN

10.30: VOLTAJ – SALVATORII

11.15: SIMBA – RED STAR

12,00: PUSCASI – PNV

12.45: FORTUNA – VICTORIA UNISTIL

13.30: ATLETIC – PUSCASI

14.15: FORTUNA – PNV

15.00: RED STAR – VICTORIA UNISTIL

15.45: ZIMBRU – MARATONISTII

16.30: VOLTAJ – SPARTANII

17.15: SALVATORII – INTER TRAIAN

Jocurile VOLUNTARII MORINELLO – ZIMBRU si SMARATEX BOYS – VOLUNTARII MORINELLO nu au fost programate deoarece echipa VOLUNTARII a fost exclusã din campionat pentru mai multe neprezentãri. Conform Regulamentului Disciplinar al A.J. Minifotbal, toate jocurile echipei VOLUNTARII din retur vor fi omologate cu 3-0 pentru adversari.

MARATONISTII si SIMBA stau câte un joc.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.