spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Victorie cu iz de vacantã (foto)

- Advertisement -

Meci fãrã emotii…Handbal Club Vaslui a reusit sã se impunã în partida de ieri, contra celor de la Dinamo II Bucuresti, cu scorul de 46-29. Victoria obtinutã de elevii lui Leonard Bibirig a însemnat o frumoasa despãrtire de publicul spectator, acestia urmând sã intre în vacantã începând de sãptãmâna viitoare.

Sala Sporturilor din Vaslui a gãzduit ieri, ultimul meci al echipei locale de handbal din acest sezon. Lipsiti de presiunea vreunui obiectiv si cu gândul mai mult la vacantã, elevii antrenati de Leonard Bibirig au jucat mai mult pentru publicul spectator, acestia reusind în dese rânduri sã-i încânte pe cei prezenti cu stilul lor spectaculos. Cu portarul Closca fãcând o prima reprizã foarte bunã si cu faza ofensivã lucratã foarte bine, Handbal Club Vaslui a reusit sã intre la pauzã cu un avans linistitor de 9 goluri, scor 20-11. Reveniti de la vestiare pentru repriza a doua, handbalistii vasluieni au arãtat aceeasi poftã de joc ca si în prima parte, nedându-le practic nici o sansã celor de la Dinamo II Bucursti sã-si facã jocul. Cu Dragos Soare si Marius Ragea în posturã de principali marcatori, Vasluiul reuseste sã se impunã la finalul celor 60 de minute cu scorul de 46-29.

Faptul cã nu si-au indeplinit obiectivul nici în acest sezon, îi face pe cei din conducerea clubului vasluian sã caute întãriri seriose pentru echipã în aceasta pauzã competitionalã. Având în vedere cã mai multi jucãtori de primã liga sunt asteptati sã semneze cu Vasluiul, îi face pe cei care conduc echipa, sã priveascã cu mult optimism obiectivul promovãrii în sezonul urmãtor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.