spot_img
spot_imgspot_img
19.9 C
Vaslui
03-iun.-2024

Un artist iesean riscã sã-si piardã casa din cauza bisericii lui Gigi Becali. „I-am pictat toatã familia pe peretii bisericii!”

- Advertisement -

Autor: Cristina Lica

Pictorul solicitat de Gigi Becali sã picteze lãcasuri de cult spune cã a ajuns la sapã de lemn din cauza omului de afaceri. Multe dintre lucrãrile comandate de crestinul Becali nu au fost finalizate, sustine artistul, iar plata se fãcea cu mari întârzieri.

Vasile Brânzan l-a cunoscut pe Gigi Becali acum sase ani, moment în care i-a realizat si un portret. A fost solicitat ulterior sã participe la realizarea lucrãrile de la biserica din Vadu Rosca, unde deputatul a construit aproape de la zero un sat întreg, dupã ce inundatiile din 2005. Impresionat de talentul sãu, Becali l-a rugat pe pictorul iesean sã înfrumuseteze si lãcasul de cult din Albania ce poarta hramul “Schimbarea la fatã”. Numai cã latifundiarul din Pipera nu s-a tinut de promisiuni si nu a finalizat lucrarea, scrie bzi.ro.

Între timp, artistul Vasile Brânzan apucase sã-si facã un credit la bancã si sã-si cumpere o casã. Acum, este înglodat în datorii „Din pacate, s-a oprit tot, nu mi-a spus din ce motiv. Domnul Becali vorbeste de Iisus si, între timp, casa lui Iisus este lãsatã de izbeliste. Tii la Steaua, dar pentru Dumnezeu nu dai nimic. Avem nevoie de aproximativ 40.000 euro, adicã valoarea ceasului pe care îl poartã la mânã. Pe aceasta cale, fac un apel, dacã poate cineva sã ne ajute sã terminãm lucrãrile si sã-mi pot achita si eu datoriile, sã nu-mi pierd casa”, a declarat pictorul Vasile Brânzan, pentru bzi.ro.
Cititi mai mult: Un artist iesean riscã sã-si piardã casa din cauza bisericii lui Gigi Becali. „I-am pictat – Din tarã > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-artist-iesean-risca-sa-si-piarda-casa-din-cauza-bisericii-lui-gigi-becali-i-am-pictat-10.html=ixzz2U0FrPLnr
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.