spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Bote, tãiat de pe listã la nunta Biancãi!

- Advertisement -

Bianca Drãgusanu (31 de ani) si Victor Slav (32 de ani) se pregãtesc de nuntã, însã de una discretã, fãrã sute de invitati, asa cum se poartã acum. Victor Slav ne-a dezvãluit ieri cã vor avea o petrecere restrânsã, doar cu cei apropiati. Persoane din anturajul viitorilor miri ne-au soptit cã pe lista invitatilor nu figureazã nici Cãtãlin Botezatu si nici Anda Adam, adicã fostii lor iubiti.

Cinci luni i-au fost suficiente lui Victor Slav pentru a se convinge cã Bianca Drãgusanu este femeia perfectã pentru el, asa cã a fãcut pasul cel mare si, înarmat cu un inel superb, i-a cerut mâna focoasei roscate: “Inelul înseamnã iubire. Da, declar aici, în fata întregii natiuni, cã am cerut-o de sotie. I-am pus mâna la ochi, i-am spus cã vreau sã-i fac o surprizã. A deschis ochii si i-am dat inelul. Nu a înteles ce se întâmplã. Am fãcut o declaratie ca la carte. Mi-a zis «Da»“, a spus Victor Slav.

Vor veni doar rudele si prietenii

Acestuia nu prea îi place tãmbãlãul, asa cã atunci când a fãcut lista invitatilor a tãiat nume grele. “Ne dorim o nuntã la care sã participe familiile noastre si prietenii apropiati. Eu încã nu am decis câte costume o sã port sau dacã îmi voi alege vestimentatia de la un designer autohton sau de la unul international”, a declarat Victor Slav pentru Libertatea.

Victor e gelos din fire, asa cã nici gând sã-l invite pe Bote, fostul iubit al Biancãi, la mãretul eveniment. Cãtãlin ar fi vrut sã vinã la nunta roscatei, indiferent cu cine s-ar fi mãritat, dorintã pe care si-a manifestat-o în urmã cu doi ani, când s-a oferit chiar sã-i lucreze gratis tinuta de mireasã. Bianca si-a luat gândul de la aceastã posibilitate, asa cã acum posteazã pe Facebook fotografii cu tot felul de rochii si-si întreabã prietenii care model i s-ar potrivi mai bine.

Asa se vede îmbrãcatã la cununie

Bianca Drãgusanu a postat o fotografie pe contul ei de Facebook cu modelul de rochie pe care ar dori sã-l îmbrace în ziua în care va fi mireasã. Piesa vestimentarã este foarte mulatã, tip sirenã, drept pentru care fanii vedetei au apreciat faptul cã Bianca va avea posibilitatea sã-si etaleze formele, însã au si avertizat-o cã nu se va putea misca în voie.


Mai mult: Bote, tãiat de pe listã la nunta Biancãi! – Vedete de la noi à Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.