spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

Şapte accidente cu doi morţi în 24 de ore pe şoselele din judeţ

- Advertisement -

Două persoane au decedat, iar alte şase au ajuns la spital după incidentele produse în Focşani, Odobeşti, Adjud, Răcoasa sau pe E 85

Şapte accidente s-au produs în 24 de ore pe şosele din judeţ. Doi morţi şi şase răniţi uşor este bilanţul rutier al ultimelor zile. Astfel, un bătran din Adjud a murit luni seara după un accident produs pe E 85. Potrivit Poliţiei, Constantin Chiper, 80 ani, s-a urcat la volanul unei maşini Dacia Solenza şi a plecat de la Domneşti spre Adjud. “Din cauza unor probleme medicale, bărbatul fiind cunoscut cu afecţiuni cardiace, acesta a pierdut controlul volanului şi saa răsturnat pe camp. Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Adjud, apoi la Focşani, unde a decedat la Terapie Intensivă”, ne-a declarat comisarul şef Adrian Huzum, de la Serviciul Poliţiei Rutiere. Iniţial s-a crezut că victima este tatăl Lucicei Chiper, fosta şefă de la Secţia de Drumuri Naţionale, informaţie care nu s-a confirmat. Duminică seara, a avut loc un alt accident mortal, pe E 85, la Bizigheşti. Constantin Stoica, 54 ani, din Garoafa, a murit după ce a ieşit cu o bicicletă, în drumul naţional, fără să se asigure şi a fost izbit de o maşină condusă de un bucureştean. Pe strada Ştefan cel Mare din Odobeşti, Ernest Ştefan S., 28 ani, din comuna Vârteşcoiu, aflat pe o motocicletă marca Kawasaki, a efectuat o depăşire neregulamentară a unui Opel, condus Ion-Eugen B., 30 ani, din Vârteşcoiu, care efectua un viraj la stânga. În urma impactului, au fost răniţi motociclistul cat şi soţia acestuia, pasageră pe motocicletă. Un alt accident a avut loc la Ţifeşti, unde Grigore M., 43 ani, din Câmpuri, pe fondul consumului de alcool, a vrut să urce pe o bicicletă, însă a căzut în şanţ suferind mai multe leziuni. Victima, care a refuzat internarea, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,26 mg/l alcool în aerul expirat.

Au intrat cu maşina în copac

Neatenţia a provocat şi alte accidente rutiere. Astfel, pe bulevardul Bucureşti din Focşani, Răzvan Alexandru V., 21 ani, din localitate, în timp ce conducea un Renault, a pierdut controlul volanului şi a lovit un copac. Şoferul a fost rănit uşor. La Adjud, Marius B., 30 ani, din localitate, conducea un autoturism Renault pe un drum acoperit cu pietriş, cand a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în decor. În urma accidentului, şoferul a fost rănit. La spital a ajuns şi Maria B., 22 ani, pasageră în maşină. Şirul de accidente a continuat în comuna Răcoasa, unde Vasile F., 24 ani, din localitate, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de carosabil acoperit cu pietriş, a pierdut controlul volanului, iar maşina Fiat s-a răsturnat în albia pârâului Verdea. Şoferul şi o pasageră de 17 ani din localitate au fost răniţi. Poliţiştii au avut de lucru în week-end şi cu şoferii care au încălcat legea. Dănuţ Eduard G., 33 ani, din Tecuci, conducea un Ford, la Haret, având numerele expirate. În Urecheşti, poliţiştii l-au depistat pe Dragoş Ionel G., 32 ani, din Bucureşti, care conducea fără permis. Pentru o faptă similară este cercetat şi Ion S. din Focşani, care mergea cu un moped pe strada Măgura din Focşani. Şi pe E 85, Răduţă S., 23 ani, din comuna Cârligele, a fost prins conducand un autoturism cu o alcoolemie de  0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. (Dan CHIRIAC)

ziaruldevrancea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.