spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

„Încrederea antrenorului în noi, decisivã”

- Advertisement -

Antal, echivalentul fotbalului viteza

Aport însemnat…Dupã o accidentare ce l-a tinut departe de gazon douã etape, mijlocasul Vasluiului, Liviu Antal aratã în ultima vreme foarte multã poftã de joc, aducându-si o contributie decisivã în ultimele douã victorii obtinute. Atât la Piatra Neamt, cât si în meciul cu Dinamo, jucãtorul a dat dovadã de un efort supraomenesc, încununându-si evolutiile cu câte un gol în ambele partide.

Înfrângerea administratã celor de la Dinamo a fãcut ca pentru prima datã în acest retur de campionat, FC Vaslui sã reuseascã douã victorii la rând. Dupã ce, cu o etapã în urmã, „galben-verzii” reuseau sã-i batã pe nemteni, impunându-se pe terenul acestora cu scorul de 2-0, a venit rândul celor de la Dinamo Bucuresti sã plece cu coada între picioare, respectând astfel traditia veche de patru ani. O contributie serioasã la revirimentul echipei si-a adus-o si mijlocasul Liviu Antal. Dupã ce a securizat victoria Vasluiului la Piatra Neamt, înscriind al doilea gol, a urmat evolutia din meciul cu Dinamo, una foarte apreciatã de suporterii echipei vasluiene. Cu o însemnatã dispunere la efort, mijlocasul si-a pus de nenumãrate ori adversarii în dificultate, golul din minutul 22 si pasa de gol datã lui Nicusor Stanciu venind sã certifice acest lucru. Fotbalistul recunoaste cã o o mare parte din”vinã” pentru forma sa bunã o are si antrenorul: „Beneficiez de multã încredere din partea domnului Balint. A reusit sã schimbe atmosfera la echipa si acest lucru ne ajutã foarte mult. M-am acomodat atât cu colegii cât si cu noul antrenor iar asta se vede în jocul meu”. a explicat Antal motivele pentru forma sa bunã.

Acesta considerã cã cele douã meciuri rãmase vor fi foarte grele pentru vasluieni: „Cu sigurantã, partida cu Otelul va fi mult mai grea decât cea pe care am jucat-o sâmbãtã. Gãlãtenii nu vor avea problemele de lot pe care le-a avut Dinamo si acest lucru va conta. Stiu cã în cele douã meciuri sunt ambitii si pentru suporteri, de aceea astept ca fanii nostri sã joace rolul celui de-al doisprezecelea jucãtor. S-a vãzut cã rezultatele bune vin când sunt alãturi de noi.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.