spot_img
spot_imgspot_img
17.7 C
Vaslui
03-iun.-2024

160 de pasageri sunt blocati pe aeroportul din Târgu Mures

- Advertisement -

Autor: Ana-Maria Adamoae

Pasagerii ar fi trebuit sã plece în aceastã dimineatã, la ora 6.40, cãtre Londra, cu un avion Wizz Air, însã aeronava s-a defectat, iar cursa a fost amânatã.

“Aeroportul a fost informat de cãtre reprezentantii Wizz Air cã vor trimite o altã aeronavã de la Budapesta pentru efectuarea acestui zbor, avionul urmând sã ajungã la Târgu Mures în jurul orei 10.45. Nu a avut loc procedura de îmbarcare, defectiunea tehnicã a fost descoperitã înainte. Au fost anuntati pasagerii, care acum asteaptã în aerogarã sã vinã cealaltã aeronavã de la Budapesta. Aeronava defectã va rãmâne pe platforma aeroportului pentru remedierea problemei tehnice, asistenta tehnicã fiind asiguratã de personalul acestuia”, se aratã într-un comunicat de presã al aeroportului.

Celelalte curse aeriene operate luni de pe Aeroportul din Târgu Mures nu vor fi afectate, deoarece problema la aeronava defectã aflatã pe platformã va fi remediatã pânã în jurul orei 14.00, pentru efectuarea cursei aeriene Târgu Mures-Bologna, planificatã sã decoleze la ora 14.05, au mai precizat reprezentantii Aeroportului “Transilvania”.
Cititi mai mult: 160 de pasageri sunt blocati pe aeroportul din Târgu Mures – Din tarã > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/100-de-pasageri-sunt-blocati-pe-aeroportul-din-targu-mures-1038173.html=ixzz2ToQbvg8D
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.