spot_img
spot_imgspot_img
17.7 C
Vaslui
03-iun.-2024

Nicoleta Luciu a fost vedeta celei de-a II-a editii a Salonului Auto Regional

- Advertisement -

Bãcãuanii au avut la dispozitie patru zile în care sã admire si sã conducã autoturisme de zeci de mii de euro

Stefan POPA

Duminicã dupã-amiazã s-a tras cortina peste cea de-a II-a editie a Salonului Auto Regional Moldova de la Centrul de Afaceri si Expozitii “Mircea Cancicov” din Bacãu. Timp de patru zile, bãcãuanii au avut ocazia sã admire si sã testeze zece mãrci renumite de autoturisme puse la dispozitie de expozantii veniti la Centrul de Afaceri din toatã regiunea Moldovei. Expozitia auto nu a fost lipsitã însã si de surprize.

Nicoleta Luciu a fost prezentã sâmbãtã la salonul auto. Vedeta de televiziune a stat timp de douã ore, începând cu ora 12.00, la standul Mitsubishi, timp în care a atras numerose persoane care au dorit sã îsi facã fotografii cu ea si sã le semneze autografe. “Am venit pe fugã si nu am avut timp sã vizitez orasul, dar am vãzut Catedrala Înãltarea Domnului, din centrul orasului, care mi-a plãcut foarte mult – explicã Nicoleta Luciu. M-au impresionat de asemenea oamenii de aici, care sunt foarte pozitivi. Aici, în cadrul expozitiei, am ales sã reprezint acestã marcã de autoturism pentru cã îmi place. Detin un astfel de autoturism personal si este o plãcere sã îl conduc”.

Vibratiile subwoofer-ului si muzica datã tare de dealerii de componente audio veniti din Brasov au atras imediat atentia vizitatorilor din parcare, care au venit buluc la standul lor. Nu au fost putini cei doritori sã testeze autoturismele asa cã, mai ales în week-end, cei care au dorit sã conducã au trebuit sã stea îsi astepte cu rãbdare rândul. Asteptarea lor a meritat însã pentru ocazia de a conduce un autoturism de mai multe zeci de mii de euro. Solicitat a fost si dealer-ul BMW, care si-a prezentat carvana de masini în parcarea Centrului de Afaceri, unde au fost aduse si douã din noile modele.

ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.