spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Reghecampf, DECLARATIE-SOC: „Probabil cã nu voi mai rãmâne la Steaua! Eu nu fac lucruri murdare!”. Ulterior, antrenorul a dat-o la întors

- Advertisement -

Autor: Mugur Bãilesteanu

Laurentiu Reghecampf lasã de înteles cã nu mai vrea sã continue pe banca Stelei si din varã.

„Nu îmi arde de glume si de râs, pentru cã prestatia anumitor jucãtori a fost dezastruoasã. Oamenii care conduc clubul se vor gândi, probabil, de ce are Steaua nevoie.

Îmi pare rãu pentru Gardos sau pentru Doru Bratu. Mai ales cã pe Bratu eu l-am adus la Steaua. În primul rând, vreau sã-mi cer scuze în fata fanilor. Ei au venit pe stadion pentru altceva.

Probabil cã nu voi mai rãmâne la Steaua din varã, pentru cã eu nu fac astfel de lucruri murdare la Steaua! Îmi voi gãsi unde sã antrenez, nu-mi fac probleme! Eu am altã mentalitate, vreau sã merg în Champions League, sã cîstig meciuri… Vreau sã rãmân cu capul sus”, a declarat Reghecampf, la Digi Sport, dupã meciul Steaua – Viitorul Constanta 2-5.

Ulterior, Laurentiu Reghecampf a intervenit telefonic la Digi Sport si a îndulcit tonul: „Eu am spus cã nu voi participa la niciun blat si cã nu mã voi bucura atunci când pierd. Nu m-am referit la patronul echipei când am spus de lucruri murdare. M-am referit la cea ce a apãrut în presã si s-a strigat apoi în tribune.

Eu am spus cã nu se poate ca unii dintre jucãtori, precum Iancu, sã aibã o asemenea atitudine. Ca sã rãmân la Steaua, trebuie sã se schimbe mai multe lucruri. Nu se poate ca Nikolici sã dea toate mingile la adversar! Nu se poate cu aceastã atitudine!”.
Cititi mai mult: Reghecampf, DECLARATIE-SOC: „Probabil cã nu voi mai rãmâne la Steaua! Eu nu fac lucruri murdare!”. Ulterior, antrenorul a dat-o la întors – Fotbal intern > EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.