spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Disparitia misterioasã de la Seminarul Teologic. Doi adolescenti s-au “EVAPORAT” pur si simplu

- Advertisement -

Autor: Marian Pãvãlasc

Iuliana Stanciu si Lucian Bãjan, elevi ai Seminarului „Sf. Nicolae” din Râmnicu Vâlcea, au dispãrut în aceeasi zi, pe data de 10 mai. Rudele îi cautã pe dispãruti inclusiv în Constanta, bãnuind o escapadã a tinerilor

Nu existã niciun indiciu care sã transforme „evaporarea” celor doi adolescenti din Râmnicu Vâlcea într-un caz de rãpire, situatia fiind tratatã de autoritãti ca o fugã de acasã.

Pânã în acest moment, lipsesc probele care sã indice cã disparitia Iulianei Stanciu si a lui Lucian Bãjan ar fi motivatã printr-un act de violentã care sã fi fost produs asupra lor”, ne-a declarat Alina Teodorescu, purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Vâlcea.

Aceeasi sursã a mai adãugat cã nu s-a gãsit vreo altã pistã care sã explice lipsa tinerilor, printre ipotezele analizate fiind si cea cã elevii au fugit împreunã de acasã

. Douã indicii îndreaptã ancheta spre o evadare comunã a minorilor. În primul rând, elevii de 16 ani au dispãrut în aceeasi zi, familiile celor doi copii au raportat la Politie disparitia odraslelor pe 10 mai. „Parcã a intrat în pãmânt, nimeni nu a vãzut- o, nimeni nu a mai vorbit cu ea de o sãptãmânã. Nici la scoalã nu a ajuns pe 10 mai. Nu stiu ce sã mai cred, sunt disperatã, este singurul meu copil, o rog sã vinã acasã”, s-a plâns Ioana Stanciu, mama minorei.

În al doilea rând, cei doi tineri în vârstã de 16 ani erau colegi în clasa a X-a a liceului cu profil teologic. „Din câte stiu erau si buni prieteni. În scoalã nu se stie nimic despre disparitia lor. Este o situatie foarte ciudatã”, a adãugat si preotul Nicolae Preoteasa, directorul Seminarului Teologic.

Colegii si profesorii nu pot spune dacã dispãrutii erau doar prieteni sau aveau si o poveste de dragoste. Iuliana era din Râmnicu Vâlcea, dintr- o familie bunã, iar bãiatul provenea din comuna Golesti, judetul Vâlcea.
Cititi mai mult: EXCLUSIV ONLINE. Disparitia misterioasã de la Seminarul Teologic. Doi adolescenti s-au “EVAPORAT” pur si simplu – Din tarã > EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.