spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Andreea, pentru el te-ai îmbrăcat în cadână? Vedeta a fost surprinsă în preajma fizioterapeutului turc Tuncay Ozturk, despre care gurile rele susţin că ar fi noul ei iubit

- Advertisement -

Fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk (27 de ani), presupusul iubit al Andreei Marin (39 de ani), este o cunoştinţă mai veche a sportivilor români. El i-a “reparat” oasele unui alt mare gimnast, Marian Drăgulescu.

La doar câteva luni de la divorţul de Ştefan Bănică junior, Andreea Marin pare să-şi fi găsit din nou fericirea. Potrivit unor surse din apropierea sa, Andreea ar trăi o frumoasă poveste de dragoste cu fizioterapeutul său, Tuncay Ozturk, cu 12 ani mai tânăr decât ea.

Nu de mult, “zâna” a pozat îmbrăcată în cadână, fiind foarte posibil ca acest gest să aibă legătură cu relaţia specială pe care o are cu doctorul turc. El are vechi cunoştinţe în România, contribuind chiar la vindecarea Sandrei Izbaşa, care a devenit astfel aptă pentru Jocurile Olimpice de la Londra.

De asemenea, presupusul iubit al Andreei Marin i-a “reparat” oasele unui alt mare gimnast de la noi, Marian Drăgulescu. Tuncay Ozturk a absolvit Facultatea de Medicină din Istanbul, a studiat în Olanda şi Germania şi lucrează la Spitalul Acibadem din Istanbul. Ca şi Andreea Marin, şi fizioterapeutul este pasionat de călătorii.

Mai mult: Andreea, pentru el te-ai îmbrăcat în cadână? Vedeta a fost surprinsă în preajma fizioterapeutului turc Tuncay Ozturk, despre care gurile rele susţin că ar fi noul ei iubit – Vedete de la noi | Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.