spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

Şi-a lăsat casa pentru un hotel de cinci stele! Moni plătea pentru apartamentul de lux din Pipera 25.000 € anual

- Advertisement -

Monica Gabor va elibera în aceste zile apartamentul de patru camere situat într-un ansamblu rezidenţial din Pipera, în care a locuit din 2011, de când a divorţat de Irinel Columbeanu. Deşi are o situaţie financiară foarte bună, fosta doamnă Columbeanu nu şi-a mai dorit reînnoirea contractului tip barter, întrucât cheltuielile casei se ridicau, anual, la aproximativ 25.000 de euro.

Foarte chibzuită, Moni ar prefera, potrivit unei persoane apropiate acesteia, ca respectivii bani să ajungă mai degrabă într-un cont pentru o casă de bătrâni sau la o familie neajutorată decât să-i “arunce pe apa sâmbetei”.

Şi-a donat hainele de mii de euro

În plus, Moni a primit şi alte oferte, foarte avantajoase, în ceea ce priveşte viitoarea sa locuinţă. Astfel că, la următoarele sale vizite în România, ea va sta într-un hotel de cinci stele, acolo unde i s-a pus la dispoziţie, tot în sistem barter, un apartament de lux.

Contactată telefonic, Monica a spus, în exclusivitate pentru Libertatea: “Într- adevăr, acum strâng tot ce am aici, ca să mă mut. O să vin destul de rar în România, iar atunci când o să se întâmple voi locui la un hotel”. Pentru că i-ar fi practic imposibil să mute la hotel toate lucrurile pe care le-a achiziţionat în ultimii ani, Monica a donat o mare parte din hainele ei, pe care dăduse mii de euro, unor tinere fără posibilităţi financiar.

Mai mult: Şi-a lăsat casa pentru un hotel de cinci stele! Moni plătea pentru apartamentul de lux din Pipera 25.000 € anual – Vedete de la noi | Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.