spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Judecătorii o execută silit pe Cristina Ţopescu

- Advertisement -

Cristina Ţopescu (51 de ani), cunoscuta jurnalistă care luna trecută a renunţat la postul de prezentatoare TV pentru a intra în politică, riscă să se trezească oricând cu executorii judecătoreşti la poarta casei, pentru că a uitat să plătească 26.000 € unei prietene care în trecut a împrumutat-o cu bani.

Beleaua Cristinei Ţopescu a început iniţial la Judecătoria Buftea, acolo unde o tânără de 30 de ani, I.P., a cerut, prin intermediul executorilor judecătoreşti, acceptul instanţei pentru a demara procedura de executare silită împotriva jurnalistei.

Din motive procedurale, dosarul a ajuns la Bucureşti, la Judecătoria sectorului 1. Aici, pe baza unei convenţii de plată autentificate la un notar public, din care reieşea că I.P. a împrumutat- o pe Cristina Ţopescu cu suma de 26.000 de euro, urmând ca aceasta să returneze banii până în septembrie anul trecut, magistraţii au decis că vedeta TV e bună de plată şi că în cazul în care nu-şi va achita datoria şi cheltuielile legate de proces va fi pasibilă de executare silită prin blocarea conturilor ori sechestrarea bunurilor proprietate personală.

Din nefericire pentru jurnalistă, decizia e irevocabilă. Contactată ieri pentru a-şi spune punctul de vedere, Cristina Ţopescu nu a dorit să facă vreo declaraţie.

Afacerile nu-i mai merg bine

Cristina Ţopescu deţine firma La Fix Media Production SRL, la care este asociat unic şi administrator încă din anul 2002. Firma figurează la Registrul Comerţului cu un singur salariat şi are ca obiect de activitate producţia de filme cinematografice şi video.

Firma Cristinei Ţopescu a acumulat un profit net în valoare totală de 820.000 de lei, în perioada 2002- 2009. Foarte prost, comparativ cu anul 2010, i-a mers Cristinei în 2011. Firma sa, La Fix Media Production SRL, a terminat anul fiscal cu pierderi de aproape 10.000 de lei, deşi cu un an înainte generase un profit de 200.000 de lei.

A avut o relaţie cu Bănică jr, dar acum e singură

Cristina Ţopescu şi Ştefan Bănică jr au avut o relaţie de dragoste cu năbădăi. Vedeta de televiziune a declarat, în urmă cu mai mult timp, că artistul avea ieşiri violente şi că a ameninţat-o cu moartea.


Într-un interviu acordat revistei Tango acum câţiva ani, ea dezvăluia: “Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.