spot_img
spot_imgspot_img
27.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Accident mortal la Dealul Mare (Botosani)

- Advertisement -

Un barbat in varsta de 47 de ani din Dorohoi a murit in noaptea de duminica spre luni in urma unui accident de circulatie. Evenimentul s-a petrecut la miezul noptii pe raza localitatii Dealu Mare.

Paul Petru Barnea, proprietarul unei pizzerii din municipiu, se indrepta spre Dorohoi la volanul unui autoturism marca Fiat iar in jurul orei 23.40 pe raza localitatii Dealu Mare, a pierdut controlul volanului. Atunci autoturismul a trecut pe sensul celalalt de mers, a parcurs aproximativ 200 de metri pe acostament dupa care a revenit pe partea dreapta a sensului de mers si a continuat drumul pe spatiul verde aflat la cativa metri lateral, sub  nivelul soselei. In cale, masina, a culcat la pamant cativa arbusti si copaci, a trecut peste un parau si s-a oprit in gradina unui locuitor din zona. De-a lungul traseului urmat, se puteau observa si luni dimineata parti componente din autoturism. Potrivit martorilor accidentului, imediat dupa impact, barbatul decedat se afla pe pamant, pe malul paraului, la aproximativ 10 metri de masina, indiciu ca din cauza socului a fost aruncat din autoturism. Politistii urmeaza sa stabileasca cauza producerii accidentului printre ipoteze fiind viteza excesiva dar si o defectiune tehnica sau o posibila afectiune a soferului.
„Facem cercetari pentru ucidere din culpa,  iar in functie de rezultatul cercetarii de la fata locului si concluziile medicului legist vom da solutie procedurala”, a declarat comisarul sef Marcel Prichici, seful Politiei Dorohoi. (Danut Rotariu)

evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.