spot_img
spot_imgspot_img
17.7 C
Vaslui
03-iun.-2024

NASA a publicat imagini cu un OZN

- Advertisement -

Un obiect zburator neidentificat, plutind deasupra suprafetei Pamantului a fost capturat intr-o imagine de catre Agentia spatiala americana NASA. Obiectul in forma de disc emitea lumini ciudate, asemanatoare curcubeului. Imaginea a fost postata de site-ul NASA si apoi pe YouTube, potrivit International Business Times.
„Uitandu-te cu atentie la fotografia NASA se observa un OZN, dar si o aura stralucitoare in jurul acestuia”, a scris Scott C. Waring pe blogul sau.
„Acest lucru indica faptul ca o aeronava este acolo. Se pare ca astronautii de la NASA au crezut ca acest lucru este destul de interesant pentru a realiza cateva fotografii, iar una dintre ele sa ajunga accidental pe site-ul oficial al NASA”, a spus Waring.
Imaginea, care a fost postata pe YouTube de catre un utilizator cu numele de Streetcap 1, a starnit numeroase dezbateri in randul pasionatilor de OZN-uri.
Un alt eveniment s-a petrecut pe 2 mai la San Loreznzo, California cand un martor a vazut lumini ciudate portocalii pe cer. Potrivit acestuia, obiectul a ramas pe cer aproximativ 30 de secunde, emitand lumini de culoare rosie, portocalie si galbena.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.