spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Bătaie între un grup de tineri şi poliţişti în mijlocul Galaţiului

- Advertisement -

Trei tineri au fost internati la Spitalul de Urgentã si un politist a fost rãnit dupã o bãtaie în toatã regula, care s-ar fi iscat ca urmare a refuzului tinerilor de a se legitima.
Rudele celor bãtuti sustin cã tinerii ar fi fost loviti de politistii de la Sectia 2. Cei trei sunt internati în spital si, din primele informatii, unul are capul spart, unul este în stare de inconstientã si al treilea, ar avea o coastã ruptã.

Incidentul s-a petrecut azi dimineatã, în jurul orei 3.00, în buricul târgului, la A-uri, unde într-un restaurant din zonã, cei trei tineri împreunã cu alti cinci prieteni ar fi chefuit dupã ce sotia unuia a nascut.

Dupã ce au iesit din local, au fost opriti de doi politisti care le-au cerut sã se legitimeze din cauza ca la o discotecã din zonã au fost ceva probleme. Dupã ce au refuzat, spiritele s-au incins, politistul ar fi dat cu spray paralizant, unul dintre tineri ar fi aruncat cu o bordurã în politist, care este si el rãnit, trei ar fi ramas pe loc si cinci dintre tineri au fugit.

Purtãtorul de cuvânt al Politiei, Cristina Tatulici, ne-a declarat cã grupul de opt persoane a fost recalcitrant, motiv pentru care s-a impus legitimarea lor. Patrula mixtã, formatã dintr-un politist de la Sectia 2 si o angajatã a Politiei Locale, s-a izbit de refuzul lor. “Cei opt s-au împrãstiat, politistul a fugit dupã ei. Tinerii se îndreptau spre Liceul Mihail Kogalniceanu si ca sã scape au aruncat cu pietre, chiar si cu o bordura, în politist, care acum are mâna dreaptã bandajatã. Patrula a solicitat sprijin prin statie si au venit echpaje de la Sectia 1 si 5. Au fost ridicate trei persoane, care s-au opus încãtusãrii, motiv pentru care s-a folosit violenta. Cei trei au fost dusi la spital, doi au rãmas internati, al treilea fiind externat. Toti opt au fost identificati. Se fac cercetãri cu privire la comiterea infractiunii de ultraj contra autoritãtii de cãtre un procuror al Parchetului de pe lângã Judecãtoria Galati”, ne-a declarat Tatulici.

CITESTE MAI MULT : viata-libera.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.