spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Gabriela Cristea: «Marcel vrea sã facem sex de 4-5 ori pe sãptãmânã, iar eu nu vreau niciodatã»

- Advertisement -

Gabriela Cristea a fost foarte deranjatã de “conditiile” impuse de sotul ei pentru o eventualã împãcare.

Fosta prezentatoare TV a mãrturisit cã ea nu ar putea sã renunte la fertilizarea in vitro, iar sotul ei stie acest lucru.

“Nu m-au deranjat conditiile, pentru cã dupã prima am pus punct. Când am plecat de  acasã i-am spus cã îmi doresc un copil, iar Marcel refuzã fertilizarea in vitro, chiar dacã medicul pe care l-am consultat ne-a recomandat acest lucru… Marcel vrea sã facem sex de 4-5 ori pe sãptãmânã, iar eu nu vreau niciodatã. Ieri l-am întrebat dacã vrea sã facã sex de 4-5 ori pe sãptãmânã cu sotia, sau în general. Cu sotia nu faci «sex»“, a declarat Gabriela Cristea, pentru emisiunea “Drept la tintã”, de la Kanal D.

Vedeta i-a dat întâlnire sotului ei, pentru a discuta despre divort, însã nu a primit niciun rãspuns concret de la acesta.

“El asteaptã de la mine sã fac niste pasi, desi el si-a dorit acest divort, nu eu. L-am sunat pentru a stabili o întâlnire, pentru a discuta detaliile acestei despãrtiri. Am considerat cã trebuie sã avem o discutie «tehnicã». Mi-a spus cã nu s-a întors în Bucuresti. Eu i-am spus sã mã sune înapoi, când se întoarce. Nu a fãcut acest lucru. În schimb, am vãzut cã a iesit la televizor si a spus cã nu m-a mai iubeste, dar dacã prin absurd ar fi sã ne împãcãm, are si el niste conditii”, a mai spus Gabriela.

Marcel Toader si Gabriela Cristea s-au despãrtit, dupã 5 ani de cãsnicie. Afaceristul s-a cãsãtorit cu prezentatoarea TV, în decembrie 2008, la Paris, în cadrul unei ceremonii intime.
Mai mult: Gabriela Cristea: «Marcel vrea sã facem sex de 4-5 ori pe sãptãmânã, iar eu nu vreau niciodatã» – Vedete de la noi à Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.