spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Dramă în Giuleşti. Rapid n-a luat licenţa pentru Liga I!

- Advertisement -

Autor:  Daniel Nanu

Aseară, în miez de noapte, Comisia de Apel a sistemului de licenţiere pentru dreptul de a evolua în prima ligă sezonul viitor a dat verdictul.

Iniţial, Comisia de Licenţiere din cadrul FRF, dăduse verdict negativ echipelor Rapid, Oţelul Galaţi, „U” Cluj şi CS Severin. Cele 4 formaţii au aşteptat ziua de ieri cu sufletul la gură şi capul pe butuc.

A fost o zi lungă şi o seară şi mai şi. Spre finalul şedinţei, se părea că Oţelul şi „U” Cluj vor răsufla uşurate. Au fost scene tragi-comice. Unul dintre membrii comisiei a revenit în sală, susţinând că nu e de acord cu verdictul care urma a fi anunţat. Au urmat alte ore pentru deliberări. S-a zvonit că inclusiv Emil Boc, primarul Clujului, ar fi intervenit pentru ca „U” să ia licenţa!

La 22.40 peste Giuleşti a căzut ghilotina! Rapid, una dintre cele mai iubite echipe din istoria fotbalului românesc, nu a primit licenţa de a evolua şi sezonul viitor în Liga I! Astfel, după 23 de ani, „Giuleştina” se va întoarce în Divizia B. Rapid poate ataca decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, dar e greu de crezut că respectiva instanţă va schimba verdictul. De asemenea nici „U” Cluj nu a luat licenţa.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.