spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Gigi Becali: „Noi suntem elefanti, iar ei pitici! Mã simt stãpân absolut”

- Advertisement -

Autor: Mugur Bãilesteanu

Patronul Stelei este în al 9-lea cer dupã ce „ros-albastrii” au cîstigat cu scorul de 2-0 derby-ul cu Dinamo, disputat vineri searã, pe „Arena Nationalã”.

„Niciodatã nu am vãzut un meci atât de lejer. Asta nu doar pentru cã suntem campioni, ci si prin cea ce a fost în teren. Nu s-a pus problema învingãtoarei, am condus ostilitãtile. Suntem prea puternici la ora asta, nu avem cum sã fim învinsi. Bine, asta si pentru cã celelalte echipe sunt slabe.

Am vorbit si cu finu’ Borcea si i-am zis cã duelul dintre cele douã echipe e ca între elefanti si pitici. Noi suntem elefanti, iar ei pitici! El era foarte supãrat, spunea înainte de meci cã ne bat cu 1-0.

Nu mã asteptam ca noi chiar sã nu avem niciun fel de probleme, ca ei sã nu lege douã-trei pase. E prea mare diferentã de valoare, e jenant! Mã simt stãpân absolut! Bine, sentimentul ãsta îl am de când s-a terminat turul campionatului si de când am eliminat pe Ajax. Eu stiam cã suntem tari, dar nici chiar atât de puternici”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.
Cititi mai mult: Gigi Becali: „Noi suntem elefanti, iar ei pitici! Mã simt stãpân absolut” – Fotbal intern > EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.